HIHELO Kuka Nagy Beltéri Kuka Kör Lepecsételt Szemetes Tetejét Hivatal Hálószoba, szemetes Konyhai Szemetesbe (Szín : Arany)
Megújítva

HIHELO Kuka Nagy Beltéri Kuka Kör Lepecsételt Szemetes Tetejét Hivatal Hálószoba, szemetes Konyhai Szemetesbe (Szín : Arany)

HUF 1.00

Rendelhető

Könnyen tisztítható, a föld felszínén a szemetet is el lehet távolítani, csak egy rag, a pecsét erős, a fedél könnyen nyit-zár, könnyen távolítsa el, cserélje ki a szemeteszsákot, majd dobja a kukába Ez a könnyen használható, egyszerű, gyönyörű, de nem piszkolja be a kezét. A külső cső rozsdamentes acélból készült, a belső hordó műanyag, dupla védelem. A tervezés a belső, mind a külső dupla vödrök, zárt vödör fedél, hatékonyan szigetelni szag, valamint megakadályozza, hogy a szemetet a belépő víz, illatos. A bázis üreges, csúszásgátló, valamint vízálló, de illik a földre.Könnyen tisztítható, a föld felszínén a szemetet is el lehet távolítani, csak egy rag, a pecsét erős, a fedél könnyen nyit-zár, könnyen távolítsa el, cserélje ki a szemeteszsákot, majd dobja a kukába. Ez a könnyen használható, egyszerű, gyönyörű, de nem piszkolja be a kezét. A külső cső rozsdamentes acélból készült, a belső hordó műanyag, dupla védelem. A tervezés a belső, mind a külső dupla vödrök, zárt vödör fedél, hatékonyan szigetelni szag, valamint megakadályozza, hogy a szemetet a belépő víz, illatos. A bázis üreges, csúszásgátló, valamint vízálló, de illik a földre.A belső hordó könnyen szétszedhető, kényelmes, szemeteskuka, praktikus, szép, nagyon alkalmas különböző helyeken, például a haza, hálószoba, konyha, nappali, fürdőszoba, iroda.Termék neve : kukába a lid Material : külső hordó : rozsdamentes steel Inner hordó : plastic Size : 12 L : 25.56 inch Capacity : 12 LPacking lista : egyetlen package Notes : 1. Kérjük, erősítse meg a méret szín vásárlás előtt. Ennek a terméknek nincs egyéb tételek, kivéve a kukába a képen. Kézi dimenzió mérése.Lehet, hogy a kis különbség, ami normális.Kérjük, olvassa el a tényleges méreteit. Az oka, hogy különböző világítás, a képernyő, a termék színe kissé eltérhetnek a kép.Kérlek, értsd meg. Ha bármilyen probléma termékeink, kérjük szabadon lépjen kapcsolatba velünk e-mailben.Megoldja a problémát, amint lehetséges. Köszönöm, hogy a boltban.Kattintson, hogy adja meg a boltban.Több termék közül lehet választani.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak