HEGYI EMBEREK Tartós 10db 3.1751.9 mm-es Titán-Nitrid Bevonatú Keményfém NYÁK CNC Fúró Bit Router Szakmai Eszközök
Megújítva

HEGYI EMBEREK Tartós 10db 3.1751.9 mm-es Titán-Nitrid Bevonatú Keményfém NYÁK CNC Fúró Bit Router Szakmai Eszközök

HUF 3097.80

Rendelhető

- Professzionális Eszközök Készült, Magas minőségű Anyagok, Kiváló Megmunkálás, TartósSzakmai Eszközök, Az Ipari Ágazatban. Bevonat witn Ti Al N Lehet Vágás Harden alapanyag, 3-szor Tartós, mint a Karbid. Jó marás, a forgácsolási teljesítmény biztosítja a kiváló hatékonyságot a munka. Megfelelő hajlító erő, kopásállóság, nyílásba, marás, furat, a szélén a fórumon, a felület tiszta, rendezett, nem hibák. Nagy szilárdságú, ellenállás hajlító -, törés ellenállás, valamint a kiváló fizikai tulajdonságai, a szerszám hosszú élet.Ha Több Kell, Az Eszközök Különböző Típusú, Akkor Írj Nekünk.Mi Fog Szolgálni Téged Teljes Szívemből.Specifikáció : Anyag : Wolfram Kobalt Alloy Coating : altin Type : NYÁK Fúró Bits Shank átmérő (SD) : 3.175 mm Cutting szélén átmérő (CED) : 1.9 mm Cutting széle hossza (CEL) : 12.0 mm Total hossza : 38mm Pack méret : 10 db védelmi Case Suitable Anyagok : 1. Akril, PVC, Nylon, Resin3. Legtöbb műanyag 4. Carbon Notes : 1. a rövidebb, a hossza az eszköz kiterjesztése chuck, az jobb, ha az eszköz kiterjesztése tovább kell csökkenteni a sebességet, vagy forgácsolási összeg. Amikor a vágás, ha a kóros rezgés jelentkezik, kérjük, csökkentse a sebességet, illetve a vágás kötet, amíg a helyzet nem javul.Biztonsági utasítások : 1. a pengéjű termék nem használ, az emberek, 18 év alatti. ez az elem csak akkor használja, ipari, vágás, nem veszélyes. Testét, ruháit, illetve más egyebeket nem szabad közel a kés a munka. Használjon megfelelő, szem, fül-védelmi eszközök a működés során.

A javaslat jellemzői

Material:
Tungsten Cobalt Alloy
Coating:
altin
Type:
PCB Drill Bits
Shank diameter (SD):
3.175mm
Cutting edge diameter (CED):
1.9mm
Cutting edge length (CEL):
12.0mm
Total length:
38mm
Pack size:
10 pcs in a protection Case
Suitable Materials:
1. Metal, i.e. Copper, Aluminum:
2. Acrylic, PVC, Nylon, Resin:
3. Majority of plastics :
4. Wood:
5. Fibre glass :
6. Carbon:
Notes:
1. the shorter the length of the tool extending chuck, the better, if the tool extending longer, need to reduce the speed or cutting amount.:
2. When cutting, if abnormal vibration sounds occur, please reduce the speed and cutting volume until the situation improves.:
Safety instructions:
1. the bladed product is not use for people under 18 years.:
2. the item is only use for industrial cutting not hazardous article.:
3. Body, clothes and other sundries should not be near the knives in the work.:
4. Use appropriate eye and ear protection devices during operation. :

Vevők, ahogy választanak