Borospohár Rack Alatt a Szekrény, Polc,Talpas Boros Pohár Tartót Szervező a Kabinet Bár,Konyha, Tartsa 6 Szemüveg, 30x20x5.5cm (12x8x2inch)
Megújítva

Borospohár Rack Alatt a Szekrény, Polc,Talpas Boros Pohár Tartót Szervező a Kabinet Bár,Konyha, Tartsa 6 Szemüveg, 30x20x5.5cm (12x8x2inch)

HUF 4365.00

Rendelhető

1 Erős bor a pohár tartót, fém váz, erős teherbírás, nem könnyen hajlik, anti-rozsda, valamint a hosszú élettartamot. A lógó borospohár rack lehet menteni a konyhában meg tisztán tartani.A modern, stílusos megjelenés hozott elegáns, temperamentum, mindig mutasd meg a poharakat. Méret : 3 slot, a mérete 30x20x5.5cm (12x8x2inch), ami legfeljebb 6 csésze.Alkalmas arra, hogy szemüveget alsó átmérője 4-9cm, valamint egy csésze hasad, kevesebb, mint 10 cm. Széles körű felhasználás : kompakt, kényelmes kialakítás, kényelmes tárolás, a bor a pohár tartót megfelelően kiválasztott, hogy a méret a kabinet tér, egyszerű, praktikus, kényelmes, el. Könnyű telepítés : csavarokkal, könnyen össze pár perc múlva, biztonságos, szilárd, nem szükséges fúrás, könnyen tisztítható.Specifikáció : Termék neve : borospohár tartó Anyag : fém Szín : fekete, fehér, bronz Méret : 30x20x5.5cm(12x8x2inch) Száma lóg csésze : 6 csésze Alkalmazandó kupa típus : a különböző üveg csésze alsó átmérője közötti 4-9cm, valamint egy csésze hasad, kevesebb, mint 10 cm Csomagolás : üveg bor jogosultja*1 Jellemzők : 1. A lógó bor a pohár tartót készült, fém vas, erős, tartós 2. 2 boros pohár helyezhető, minden sorban, helyet takarít meg a család vagy a bárban, praktikus, gyönyörű 3. Könnyű telepíteni, egyszerű, határozott Megjegyzés : csak bort eladni üveg birtokosai, nem a poharakat.Kérlek, értsd meg, hogy lehet, hogy egy hiba 1-3cm mérésekor a méret kézzel.A színek változatos, köszönhetően a különbség a fény, a képernyő fényerejét, ott lesz egy kis szín különbség, remélem, hogy értem.Ha bármilyen kérdése van, közben vagy után, a vásárlás, kérjük lépjen kapcsolatba velünk e-mailben, illetve igyekszünk a legjobb, hogy megoldja a problémát az ön igényei szerint.Köszönöm, hogy vásárolni a boltban.Szép napot kívánunk neked a legjobb!.

A javaslat jellemzői

Product name:
wine glass holder
Material:
iron
Color:
black, white, bronze
Size:
30x20x5.5cm(12x8x2inch)
Number of hanging cups:
6 cups
Applicable cup type:
various glass cups with a bottom diameter between 4-9cm and a cup belly less than 10cm
Packing:
wine glass holder*1
Features:
1. The hanging wine glass holder is made of metal iron, strong and durable:
2. 2 wine glasses can be placed in each row, saving space for your family or bar, practical and beautiful:
3. Easy to install, easy and firm:
Note:
We only sell wine glass holders, not wine glasses.:
Please understand that there may be an error of 1-3cm when measuring the size manually.:
The colors are diverse, due to the difference in light and the brightness of the display, there will be a slight color difference, hope to understand.:
If you have any questions during or after the purchase, please feel free to contact us directly via email, and we will try our best to solve your problem according to your requirements.:
Thank you for shopping in our store. Have a nice day and wish you all the best! :

Vevők, ahogy választanak