JQJ YWHL Zöld Kristály Üveg Parfüm Üres Lótusz Virág Figurák Ajándék Nőknek, Kristály Lily Virág Figura Ajándék Pár ( Kék Liliom)
Megújítva

JQJ YWHL Zöld Kristály Üveg Parfüm Üres Lótusz Virág Figurák Ajándék Nőknek, Kristály Lily Virág Figura Ajándék Pár ( Kék Liliom)

HUF 1790.10

Rendelhető

❃Virág Figura Ajándékok : Lily pedig a lotus általában képviseli, a tisztaságot, a termékenység, az édes, tiszta szépség, a lily ad egy egyesület, a frissesség, majd újjászületés, általában adott, hogy a nőknek ❃Különleges Ajándékokat a Nő : Ez a kristály lily pedig a lotus parfümös üveg tökéletes ajándék a barátnő, feleség, nővér, anya, néni.Örülni fognak, hogy megkapja ezt a csodálatos ajándékot, a születésnap, Valentin Nap. ❃Különleges kivitelezés : lily pedig lótusz szirmai, valamint váza készült K9 kristály, hosszú szára fémből, kézműves, parfümös üveg lotus center lehet átitatva parfüm. Fordította nagy lakberendezés : Kristály lily pedig parfümös üveg életre, tökéletes díszítésére hálószoba, nappali, valamint dens.Az élet dinamikus.Ez is kiemelkedik, mint egy esküvő, vagy party dekoráció. ❃Ajándék Doboz Csomagolás : A liliom, s parfümös üveg vannak csomagolva egy biztonságos díszdobozban arról, hogy nem fogják sérült érkezéskor.Ha nem elégedett az áruval kapott, akkor kap egy visszatérítési vagy csere. ❃Virág Figura Ajándékok : Lily pedig a lotus általában képviseli, a tisztaságot, a termékenység, az édes, tiszta szépség, a lily ad egy egyesület, a frissesség, majd újjászületés, általában adott, hogy a nőknek. ❃Különleges Ajándékokat a Nő : Ez a kristály lily pedig a lotus parfümös üveg tökéletes ajándék a barátnő, feleség, nővér, anya, néni.Örülni fognak, hogy megkapja ezt a csodálatos ajándékot, a születésnap, Valentin Nap. ❃Különleges kivitelezés : lily pedig lótusz szirmai, valamint váza készült K9 kristály, hosszú szára fémből, kézműves, parfümös üveg lotus center lehet átitatva parfüm. Fordította nagy lakberendezés : Kristály lily pedig parfümös üveg életre, tökéletes díszítésére hálószoba, nappali, valamint dens.Az élet dinamikus.Ez is kiemelkedik, mint egy esküvő, vagy party dekoráció. ❃Ajándék Doboz Csomagolás : A liliom, s parfümös üveg vannak csomagolva egy biztonságos díszdobozban arról, hogy nem fogják sérült érkezéskor.Ha nem elégedett az áruval kapott, akkor kap egy visszatérítési vagy csere.Kristály Üveg újratölthető parfüm tartály ideális ajándék a barátok meg a család.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak