HCFeng USB 3.0, derékszögű, a Férfi-Nő Hosszabbító Kábel USB 3.0 EGY fel Könyök Férfi-USB 3.0 Panel-Mount Női Adapter USB
Megújítva

HCFeng USB 3.0, derékszögű, a Férfi-Nő Hosszabbító Kábel USB 3.0 EGY fel Könyök Férfi-USB 3.0 Panel-Mount Női Adapter USB

HUF 3.33

Rendelhető

[ Csomag tartalmazza ] : nyújtunk 2 Pack Super Speed USB 30 derékszögű fel könyök Férfi-Panel-Mount Női Hosszabbító Kábel :
Kábel hossza : 30cm/1ft
kábel test : https : fekete műanyag kábel
csatlakozó : fekete műanyag(90° - os Szögben fel könyök ). [Helytakarékosság] ngled 90 fokos usb3.0-csatlakozó, a megtakarítás a tér tartani a tábla tiszta, nem is lehet elkerülni, hogy elszakadna az USB-portok véletlenül ugyanabban az időben,kényelmes kapcsolat a szűk térben. [PLUG AND PLAY] Kompakt, kényelmes, könnyen telepíthető, valamint kompatibilis többnyire esetben Visszafelé kompatibilis az USB 2.0 kábel meghosszabbítása, gyors átviteli sebesség; Dupla fólia pajzs, a belső membrán bilayer; Anti-interferencia biztonságos, stabil átviteli; Sodrott érpárú kábel, átviteli sebesség akár 5 gb / s.0 nagysebességű ] Magas Minőségű kábel Árnyékolás megakadályozza az elektromágneses interferencia, amely super speed USB 3.0 adatok szinkronizálása.Hosszabbítja meg az USB-kapcsolatot a számítógép által 12inches (30cm); használható nyomtatók, kamerák, egerek, billentyűzetek, illetve egyéb USB-számítógép perifériák. [MEGHOSSZABBÍTÁSA KIKÖTŐK ] Ez az USB-A Típusú Férfi-Nő Hosszabbító Kábel lehetővé teszi, hogy könnyen csatlakoztassa az USB 3.0 eszközt az USB 3.0-ás port a PC, Notebook, Laptop, szerelt TV, PS4 vagy az USB elosztókat, stb.Kiváló kiterjesztése USB port az asztali számítógépek, a hátsó portok. [ Csomag tartalmazza ] : nyújtunk 2 Pack Super Speed USB 3.0 derékszögű fel könyök Férfi-Panel-Mount Női Hosszabbító Kábel :
Kábel hossza : 30cm/1ft
kábel test : https : fekete műanyag kábel
csatlakozó : fekete műanyag(90° - os Szögben fel könyök ). [Helytakarékosság] ngled 90 fokos usb3.0-csatlakozó, a megtakarítás a tér tartani a tábla tiszta, nem is lehet elkerülni, hogy elszakadna az USB-portok véletlenül ugyanabban az időben,kényelmes kapcsolat a szűk térben. [PLUG AND PLAY] Kompakt, kényelmes, könnyen telepíthető, valamint kompatibilis többnyire esetben Visszafelé kompatibilis az USB 2.0 kábel meghosszabbítása, gyors átviteli sebesség; Dupla fólia pajzs, a belső membrán bilayer; Anti-interferencia biztonságos, stabil átviteli; Sodrott érpárú kábel, átviteli sebesség akár 5 gb / s.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak