excvalues Aranyos Víz Üveg Pánt, Nagy Kapacitású Aranyos Víz Palackok 3D Matricák, Hordozható Nagy Hasa Üveg Iskola Szabadtéri Kemping(Kék)
Megújítva

excvalues Aranyos Víz Üveg Pánt, Nagy Kapacitású Aranyos Víz Palackok 3D Matricák, Hordozható Nagy Hasa Üveg Iskola Szabadtéri Kemping(Kék)

HUF 2.00

Rendelhető

【Könnyen hordozható】A kawaii üveg víz jön fogantyúval, valamint vállpánt, kényelmes, hogy csatlakoztassa 50 oz üveg vizet, hogy a hátizsák, választhat, kihangosító, vagy kezelni típus, találkozni a napi víz van szüksége 【Aranyos Megjelenés Matrica Minta】aranyos 2 D.3 D matrica mutatja be, amely lehetővé teszi, hogy keverheted lesz, tökéletes csésze kialakítás.Nem csak az ön számára a hidratálást, a szervezetnek szüksége van, ez is egy fontos része esztétika üveg vizet. 【Humanizált Design】Ez a víz üveg nyílik egyrészt a gombra kattintva érheti víz.Ott is BPA-mentes szivárgásmentes szilikon ujjú, 360° - os zárt, szivárgásmentes.rendkívül alkalmas a fiúk, a lányok, meg minden korosztály számára.A flip-top fedél használt, biztonságos zár, így pormentes, szivárgásmentes. 【 Két Módon Vizet Inni】 Egy kivehető csepp lehetővé teszi, hogy élvezze folyadékbiztos kortyolgatva.Azt is fel lehet használni anélkül, szalma, kettős célú vizes palackot.Tökéletes a tornaterem, edzés, hivatal, bármilyen szabadtéri rekreációs.meg is alkalmas, mint egy iskolai ajándék diák. 【Tökéletes Ajándék 】Ez aranyos kupa néz ki, különleges, praktikus, kérjük a szerető, a családjával, a barátaival vagy kollégáival.Ez egy tökéletes ajándék. 【Könnyen hordozható】A kawaii üveg víz jön fogantyúval, valamint vállpánt, kényelmes, hogy csatlakoztassa 50 oz üveg vizet, hogy a hátizsák, választhat, kihangosító, vagy kezelni típus, találkozni a napi víz van szüksége. 【Aranyos Megjelenés Matrica Minta】aranyos 2 D.3 D matrica mutatja be, amely lehetővé teszi, hogy keverheted lesz, tökéletes csésze kialakítás.Nem csak az ön számára a hidratálást, a szervezetnek szüksége van, ez is egy fontos része esztétika üveg vizet. 【Humanizált Design】Ez a víz üveg nyílik egyrészt a gombra kattintva érheti víz.Ott is BPA-mentes szivárgásmentes szilikon ujjú, 360° - os zárt, szivárgásmentes.rendkívül alkalmas a fiúk, a lányok, meg minden korosztály számára.A flip-top fedél használt, biztonságos zár, így pormentes, szivárgásmentes. 【 Két Módon Vizet Inni】 Egy kivehető csepp lehetővé teszi, hogy élvezze folyadékbiztos kortyolgatva.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak