Manikűr Eszköz, Készlet, 9pcs Bőr Hidratáló Bőrradír Kezét Hidratáló Kesztyű körömápoló készlet körömreszelő Kutikula Fogók, Manikűr Ápolás
Megújítva

Manikűr Eszköz, Készlet, 9pcs Bőr Hidratáló Bőrradír Kezét Hidratáló Kesztyű körömápoló készlet körömreszelő Kutikula Fogók, Manikűr Ápolás

HUF 2.67

Rendelhető

EGYEDI DESIGN : Kifejezetten kesztyűt, hogy ne merítse a kezét, bőr-barátságos, gyönyörű, valamint ingyenes, a szörfözés az Interneten, házimunka, játék a mobil telefonok, miközben élvezik a kezét szépség érdekelBárhol az irodában, vagy otthon, célszerű alkalmazni őket.Tiszta & töröld meg a kezed, nyissa ki a csomagot, majd a kezét, maszk, akkor tegye fel a kezét, hogy lezárja a maszkokat, majd pihenni 20 percre.SZAKMAI körömápoló KÉSZLET : Tartalmaz, háromféle kezét, maszkok különböző célokra, a funkciók, illetve hidratáló, hidratálja, kisimítja, bőrradír, stb. javítja a bőr problémákat.A köröm kezét maszk készlet alkalmas szakemberek, valamint a kezdők.KÖRÖMLAKK ELTÁVOLÍTÓ ESZKÖZ KÉSZLET : , A készlet is biztosítja, hogy egy szivacs fájl, egy csiszoló szalag, egy polírozó csík, egy négy oldalú polírozó tömb, egy lila polírozó kefe, valamint a kutikula fogók.Kényelmes, hogy végre kezet érdekel, otthon, anélkül, hogy a köröm szalon, kényelmes használni.HIDRATÁLÓ KEZÉT, MASZK, KESZTYŰ : Hatékonyan javítani a szárazság, érdesség, a kéz bőre, s mélyen kiegészítés a szükséges tápanyagokat, hogy a bőr finom, puha.A természet humectants, hogy segít megőrizni a kiszáradt bőr hidratált, Ez magában foglalja a sok alapvető eszközök, könnyen kezelhető.A SZÉLES körű ALKALMAZÁS : Manikűrözési, pedikűrözési, bőrradír, STB, csak egy beállítás kész.Csomagolva egy gyönyörű, hordozható, beleértve mindent, amire szükség van a személyes manikűr, Az ügy speciális célja a női, úgy néz ki, a divat vagy a fényűző, nagyon jó touch-érzés.Ez egy csodálatos ajándék, a nők, a lány meg a hölgyek.Szolgáltatás : 1. Tartalmaz három féle kéz maszkok különböző célokra, a funkciók, illetve hidratáló, hidratáló, elmosás, stb. Kényelmes, hogy végre kezet érdekel, otthon, anélkül, hogy a köröm szalon, kényelmes használni. A set azt is előírja, hogy egy szivacs fájl, egy csiszoló szalag, egy polírozó csík, egy négy oldalú polírozó tömb, egy lila polírozó kefe, valamint a kutikula fogók. A köröm kezét maszk készlet alkalmas szakemberek, valamint a kezdők.Ez magában foglalja a sok alapvető eszközök, könnyen kezelhető.

A javaslat jellemzői

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Nail Art Tool
Quantity:
9pcs / set
Efficacy:
Replenish moisture, improve dry skin, refreshing, non-greasy, help aging dead skin peel off, make hand skin soft and moisturized.
Uses:
Household, nail salon, etc.
How to use exfoliating hand mask:
1. After washing and drying your hands, open the packaging bag and take out the hand mask, and cut the middle seals.:
2. Put on the hand mask, lightly press the outer layer of the film cloth with your hand to make the hands closely contact the of the film cloth, and then open the sticker to fix the seals.:
3. During the masking period, massage your hands 2-3 times to help the to be fully absorbed. After covering the mask for about 30 minutes, remove the mask and wash your hands with warm water.:
4. Use this product continuously for 2 days, once a day, and soak your hands in warm water for 15 minutes on the 3rd day for 1 week.:
5. After the hand exfoliation is completed, use a moisturizing hand mask or hand cream for continuous care.:
Package List:
1 x Bag of Skin Renewal Hand Mask (2pcs):
1 x Bag of Moisturizing Hand Mask (2pcs):
1 x Bag of Exfoliating Hand Mask (2pcs):
1 x Sponge File:
1 x Nail File:
1 x Shining File:
1 x Four-Sided Sanding Block:
1 x Purple Polishing Brush:
1 x Cuticle Nippers:

Vevők, ahogy választanak