Encoidoz 18/2 Nyomtávú SPT-1 Elektromos Vezeték, Zöld,UL,Közvetlen Temetkezési Hosszabbító,Táj Világítás Vezeték (500FT)
Megújítva

Encoidoz 18/2 Nyomtávú SPT-1 Elektromos Vezeték, Zöld,UL,Közvetlen Temetkezési Hosszabbító,Táj Világítás Vezeték (500FT)

HUF 3.00

Rendelhető

18 AWG LED-es hosszabbító vezetéket Encoidoz, hogy ideális minden egyszínű LED szalag fény, alacsony feszültség egyszínű led szalag, izzó, lámpaSzéles körben használják a különböző DC elektromos hálózata, a kisfeszültségű kábelek, 12 V DC, 24 V DC, alacsony veszteség az otthoni vagy az autó sztereó telepíti.Nos nedvesség ellen védett,mint a kényelmes, meghámozzuk, majd vágjuk.Nagy az otthoni alkalmazások, valamint autóipari, iskolák, templomok, előadóterem, vagy üzleti beállítások. ?Minőségű szigetelés, valamint szál : az Erős külső bevonat segít megőrizni állatok kertészek nem szakad meg a vonal,ez 18/2 vezeték sokkal rugalmasabb, könnyebb a szalag, illetve így könnyebb vágni a szakaszok egymástól. ?Kiváló Választás : Az elektromos vezetékek UL minősített.Kisfeszültségű közvetlen eltemetve vezeték használható az elektromos csatlakozások a kerti vasút áramot szolgáltatni kisfeszültségű led-ek a nagy épületek. ?Kiterjesztése VEZETETT : Ez adhat némi fény, hogy egy meglévő kisfeszültségű telepítés.Ez a termék könnyű vele dolgozni, majd vékony ahhoz, hogy képes lesz arra, hogy használja meglévő elektromos vezeték oldala mentén egy 110v vonal használt egyéb szüksége van.Megfelelő műszer, alacsony energia kell. ?Könnyen szalag szigetelés : Drót könnyen lehet, hogy külön, vagy megfosztották, s forrasztva,a kiálló szélét, majd a nyomtatás könnyű fenntartani a polaritás.Ez egy nagyon rugalmas világítás vezeték szilikon.Jött a zárókupakok, hogy tisztább, valamint könnyű összerakni. ?, Ha ön keres egy jóképű kalauz, hogy készítsen hatalom-ból B-be, akkor ez az ön számára!. ?Minőségű szigetelés, valamint szál : az Erős külső bevonat segít megőrizni állatok kertészek nem szakad meg a vonal,ez 18/2 vezeték sokkal rugalmasabb, könnyebb a szalag, illetve így könnyebb vágni a szakaszok egymástól. ?Kiváló Választás : Az elektromos vezetékek UL minősített.Kisfeszültségű közvetlen eltemetve vezeték használható az elektromos csatlakozások a kerti vasút áramot szolgáltatni kisfeszültségű led-ek a nagy épületek. ?Kiterjesztése VEZETETT : Ez adhat némi fény, hogy egy meglévő kisfeszültségű telepítés.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak