Sátor Lámpa Izzó, Újratölthető LED USB Izzó, a Kemping Sürgősségi Szabadtéri Sátor
Megújítva

Sátor Lámpa Izzó, Újratölthető LED USB Izzó, a Kemping Sürgősségi Szabadtéri Sátor

HUF 1773.00

Rendelhető

Nagyon alkalmas az áramkimaradások, vészhelyzet , földrengést túlélő készlet, mező kemping, valamint számos egyéb kültéri, illetve beltéri használatraEz a kis méretű, könnyen hordozható, kis helyet foglal.Nem teret, amikor rátette a sátorban.Használatával magas minőségű LED lámpa gyöngyök, az élettartam is 50000 H, a fény fényes, nem pedig káprázatos.Ez a LED kemping lámpa, energiát takaríthat meg, van egy szuper magas hőmérsékletű ellenálló lámpa tartó, valamint megakadályozza a szivárgást, hogy kiégett, így használhatja a nyugalmat.A lámpa jól működik a fény, eső vagy havas napok, alkalmas szabadtéri környezetben, valamint teljes mértékben megbirkózni a változó, szabadtéri időjárás.Nagyon alkalmas az áramkimaradások, vészhelyzet , földrengést túlélő készlet, mező kemping, valamint számos egyéb kültéri, illetve beltéri használatra.Ez a kis méretű, könnyen hordozható, kis helyet foglal.Nem teret, amikor rátette a sátorban.Használatával magas minőségű LED lámpa gyöngyök, az élettartam is 50000 H, a fény fényes, nem pedig káprázatos.Ez a LED kemping lámpa, energiát takaríthat meg, van egy szuper magas hőmérsékletű ellenálló lámpa tartó, valamint megakadályozza a szivárgást, hogy kiégett, így használhatja a nyugalmat.A lámpa jól működik a fény, eső vagy havas napok, alkalmas szabadtéri környezetben, valamint teljes mértékben megbirkózni a változó, szabadtéri időjárás.Szolgáltatás : 1. A lámpa jól működik a fény, eső vagy havas napok, alkalmas szabadtéri környezetben, valamint teljes mértékben megbirkózni a változó, szabadtéri időjárás. Használatával magas minőségű LED lámpa gyöngyök, az élettartam is 50000 H, a fény fényes, nem pedig káprázatos. Nagyon alkalmas az áramkimaradások, vészhelyzet , földrengést túlélő készlet, mező kemping, valamint számos egyéb kültéri, illetve beltéri használatra. Ez a LED kemping lámpa, energiát takaríthat meg, van egy szuper magas hőmérsékletű ellenálló lámpa tartó, valamint megakadályozza a szivárgást, hogy kiégett, így használhatja a nyugalmat. Ez a kis méretű, könnyen hordozható, kis helyet foglal.

A javaslat jellemzői

Item Type:
Emergency Light
Material:
PBT
Color:
As shown in the picture
Product Size:
Approx. 16x8cm / 6.3x3.1in
Weight:
Approx.129g/4.6oz
Battery:
2 x 18650 lithium batteries (Not included)
Voltage:
90-265V
Frequency:
50/60HZ
Working Temperature:
-20-80℃
Storage Temperature:
-20-85℃
Working Humidity:
20-80%
Power:
20w
Emergency Power Supply:
3W
Service Life:
50,000 hours
Angle:
180°
Color Temperature:
6500k
Light Source:
Pure white light
Power Factor:
0.7
Color Rendering Index:
>75
How to Use:
1. Open the package and open the lamp cap:
2. Look for the E27 socket, insert the bulb, turn on the power, and work normally; or open the battery slot, put in two 18650 lithium batteries (not included), and work directly:
Package List:
1 x Emergency Light(Battery Not Included):
Note:
1. Please allow 1‑2in error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
3. Do not soak in water.:

Vevők, ahogy választanak