Sadocom 30 Pack Szivacs külön-Külön Csomagolva, Nem Karcolás Scrouing Szivacsok Háztartás, Takarítás, Mosogatás, Konyhai, Lakás, Autó, Motor.
Megújítva

Sadocom 30 Pack Szivacs külön-Külön Csomagolva, Nem Karcolás Scrouing Szivacsok Háztartás, Takarítás, Mosogatás, Konyhai, Lakás, Autó, Motor.

HUF 0.67

Rendelhető

30 Db Nagy Értékű Mosogatószeres Szivaccsal Készlet : Méret : 11 x 7 x 3 cm/4Kényelmes, könnyű tartani alakja.Hatékony Tisztítás : A tisztító szivacs alkalmas mosó a zsír a konyhában edények, a leégett piszkos az üveg tűzhely, a kemence, stb.Kétoldalas : A konyhai szivacsok áll a két különböző anyagok.A finom sárga puha szivacs réteg használják, tiszta különleges üvegáru, a zöld matt réteg eltávolítása nehéz piszkos edényeket.Kiváló Minőségű Szivacs : A súroló szivacs erős a víz felszívódását, könnyű hab, s nem kár, hogy a felület; minden használat után öblítse le vízzel, akkor száraz, gyorsan, büdös lesz.Külön-külön Csomagolva Szivacs : minden szivacs egyenként csomagolt.Ha a tulajdonos vagy vendéglátó tulajdonosa, ezek a lezárt csomagok biztosítják, hogy a vendégek tudják, hogy ezek segítségével egy új, nem használt szivacs. ✅ Ezek súroló pad elég erős ahhoz, hogy távolítsa el a makacs szennyeződéseket, de puha ahhoz, hogy használni a különleges üvegáru karcolás nélkül. ✅A sárga felület puha, tiszta, rendes ételeket, csempe; a zöld felület tiszta makacs szennyeződés acél edények, vas medencék, grillek, szekrények, stb. ✅ Multifunkcionális tisztító szivacs, alkalmas konyha, fürdőszoba, autómosó, villa buli, utazás, stb. ✅ Külön-külön csomagolva.Tudjuk, hogy a konyhai szivacsok a legegyszerűbb, hogy elnyelje a földet, s a legjobb, hogy cserélje ki őket időszak után használja.A független csomagolva tervezés biztosítja, hogy a fel nem használt szivacs mindig tiszta. ✅ Ha resort villa tulajdonosa, használni, hogy a vendégek hiszem, hogy a szivacs ön által új, bontatlan, higiénikus, biztonságos.Műszaki adatok : Méret : 11 x 7 x 3 cm/4.A csomag Tartalmazza : 30 pack csomagolásban szivacs Megjegyzés : Ha bármilyen kérdése van a termékről, kérjük, forduljon hozzánk!.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak