ACÉL HAVER SPT100 TPMS Tanulniuk, Eszköz, Steelmate Abroncs Nyomás Érzékelő Monitor Programozási Eszköz w/ 4db Érzékelők(315+433MHz)
Megújítva

ACÉL HAVER SPT100 TPMS Tanulniuk, Eszköz, Steelmate Abroncs Nyomás Érzékelő Monitor Programozási Eszköz w/ 4db Érzékelők(315+433MHz)

HUF 26999.10

Rendelhető

【Érzékelő Aktiválása】Mint egy speciális TPMS eszköz, SPT100 támogatja az aktiválás legismertebb OE univerzális érzékelőkA teljes aktiválási folyamat egy pillanat alatt, amíg ragaszkodsz az utasításokat, majd válassza ki a megfelelő gyártmány, modell, év.Ha az érzékelők párosított, elérhetjük az info valamint állapot. 【Négy Programozási Módok】Érzékelő programozás lehet elérni a három módszer : 1. Automatikus létrehozása, érzékelők, ezeket ID random generáció. amikor az elektromos mennyiségű eredeti érzékelő alacsony, akkor válasszuk a másolás aktiválásával. Ha az eredeti gumiabroncs-nyomás érzékelő lemerült, vagy kárt, akkor válassza ki a másolás bu OBD. azt is válassza ki a másolni bu bemenet, disassenble az orginal-érzékelő, valamint a személyazonosító kód, bemeneti az eredeti érzékelő azonosítójának a SPT100. 【TPMS Érzékelő Ellenőrizze】A sensor check funkció lehetővé teszi, hogy aktiválja a TPMS érzékelő megtekintéséhez érzékelő adatok, mint például az érzékelő AZONOSÍTÓJÁT, gumiabroncs-nyomás, gumi hőmérséklet érzékelő akkumulátor, érzékelő pozíciója etcs. 【Gumiabroncs Nyomás Diagnózis】Használja a fedélzeti DIAGNOSZTIKAI kábel link a készülék a jármű OBD II diagnosztikai interfész, majd kapcsolja be a gyújtást kapcsolót, a gumiabroncs nyomás kézi készülék automatikusan beolvassa a gumiabroncs nyomás kapcsolatos hibakódok a jármű ECU-t, meg tudja jeleníteni az információt a gumiabroncs-nyomás érzékelő ID tárolt a motorvezérlő egység a jármű számítógépes változat. 【A jobb felhasználói Élmény】Egy év garancia, valamint élettartam ingyenes frissítés kínálnak neked.A 24 órás technikai támogatás, azért vagyunk itt, hogy megbízható vásárlási élmény.Baba Autósülés, Riasztó Rendszer.Vezeték Nélküli Sisakot, Lámpát.Gumiabroncs-Nyomás Figyelő Rendszer.Kompresszor & Inflators.ACÉL HAVER SPT100 TPMS Tanulja Eszköz.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak