Ezweiji Gumi Keménység Teszter, Digitális 0-100HD Típusú Gumi Keménység Tesztelő Eszköz Gumi, Gumi, Műanyag, Poli Zsír, Bőr stb.
Megújítva

Ezweiji Gumi Keménység Teszter, Digitális 0-100HD Típusú Gumi Keménység Tesztelő Eszköz Gumi, Gumi, Műanyag, Poli Zsír, Bőr stb.

HUF 0.67

Rendelhető

?【Keménység Mérő Bevezetés】 : A gumi keménység teszter az intézkedés kén gumi -, műanyag termék, a keménység, a hangszer ?【Nagy Pontosságú Keménység Teszter】 : Ez a keménység Tesztelő Típusa, valamint alkalmas alacsony-közepes keménységű anyag vizsgálat. ?【Könnyen Használható】 : A tárcsa skála a keménység Teszter tiszta, a diploma inkább intuitív, kényelmes.A csatlakozó eszköz kényelmesebb használni a keret. ?【Prémium Minőségű Keménység Teszter】 : Ez a digitális keménység mérő teszter használata egyszerű, pontos mérés, könnyen hordozható, tartós, stabil, praktikus, erős.Könnyű design, kompakt méret, hordozható, praktikus. ?【Széles körű Alkalmazását】 : Ez a gumi gumiabroncs durometer széles körben használják, hogy az intézkedés a keménység a különböző puha anyagok, mint a gumi, szilikagél, gumi, műanyag.Egy jó segítő számára. ?【Keménység Mérő Bevezetés】 : A gumi keménység teszter az intézkedés kén gumi -, műanyag termék, a keménység, a hangszer. ?【Nagy Pontosságú Keménység Teszter】 : Ez a keménység Tesztelő Típusa, valamint alkalmas alacsony-közepes keménységű anyag vizsgálat. ?【Könnyen Használható】 : A tárcsa skála a keménység Teszter tiszta, a diploma inkább intuitív, kényelmes.A csatlakozó eszköz kényelmesebb használni a keret. ?【Prémium Minőségű Keménység Teszter】 : Ez a digitális keménység mérő teszter használata egyszerű, pontos mérés, könnyen hordozható, tartós, stabil, praktikus, erős.Könnyű design, kompakt méret, hordozható, praktikus. ?【Széles körű Alkalmazását】 : Ez a gumi gumiabroncs durometer széles körben használják, hogy az intézkedés a keménység a különböző puha anyagok, mint a gumi, szilikagél, gumi, műanyag.Egy jó segítő számára.Márka Bemutatása : A Ezweiji márka elsősorban az ipari kategória.Célunk, hogy az ön számára magas minőségű, ipari berendezések, tartozékok.A termékek megfelelnek a felhasználói igények, valamint az ön számára megfelelő hasznosítása.Leírás : A gumi keménység teszter az intézkedés kén gumi -, műanyag termék keménysége az eszköz, Ez a keménység Tesztelő Típusa, valamint alkalmas alacsony-közepes keménységű anyag vizsgálat A tárcsát skála a keménység Teszter tiszta, a diploma inkább intuitív, kényelmes.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak