TBIIEXFL Fekete Fém Acél Tv Konzol 14-42inch Lapos Led LCD Tv Asztali asztali Állvány Jogosultja Tv Fali tartó Univerzális
Megújítva

TBIIEXFL Fekete Fém Acél Tv Konzol 14-42inch Lapos Led LCD Tv Asztali asztali Állvány Jogosultja Tv Fali tartó Univerzális

HUF 21094.20

Rendelhető

A TV-állvány asztali telepítés, a két láb rendszer biztosítja a legjobb mérleg egyenletesen elosztja a TV-készülék súlyátA konzol készült acél anyag, erős, strapabíró, erős teherbírás.A 32~70 centis TV-állvány lehetővé teszi, hogy állítsa be a telepítési magassága a TV-ben, amely lehet beállítani, 3 szinten, hogy megtalálja a legjobb vizuális magasság. (14~42inch nem rendelkezik ezzel a funkcióval).A belső háromszög alapja stabilabb, jobb támogatást nyújt, a TV.Könnyen telepíthető, helyezze a TV-készüléket a tetején a TV-szekrény a jobb vizuális élményt.Funkció : A TV-állvány asztali telepítés, a két láb rendszer biztosítja a legjobb mérleg egyenletesen elosztja a TV-készülék súlyát.A konzol készült acél anyag, erős, strapabíró, erős teherbírás.A 32~70 centis TV-állvány lehetővé teszi, hogy állítsa be a telepítési magassága a TV-ben, amely lehet beállítani, 3 szinten, hogy megtalálja a legjobb vizuális magasság. (14~42inch nem rendelkezik ezzel a funkcióval).A belső háromszög alapja stabilabb, jobb támogatást nyújt, a TV.Könnyen telepíthető, helyezze a TV-készüléket a tetején a TV-szekrény a jobb vizuális élményt.tulajdonságok : Állapot : brand new Material : acél plate Colour : Blacksize : 14~42inch : körülbelül 46.81 inches Package Tartalmazza : 1 TV-állvány szerelési accessoriesnotes : 1. Kérjük, ellenőrizze a használati útmutatóban, hogy a TV-ben, vagy mérni a távolságot a 4 lyuk (VESA) a TV annak érdekében, hogy a készülék kompatibilis-e állni. Kérjük, ellenőrizze, hogy a TV-készülék súlyát kevesebb, mint a maximális terhelés.Kérem használja a valós, mint a standard.

A javaslat jellemzői

Condition:
brand new
Material:
steel plate
Colour:
Black
size:
14~42inch:
about 46.5 x 30cm / 18.31 x 11.81 inches
Package Included:
1 TV stand with mounting accessories:
notes:
1. Please check the user manual of the TV or measure the distance between the 4 holes (VESA) on the back of the TV to ensure that your TV is compatible with this stand.:
2. Please make sure that the weight of the TV is less than the maximum load. Real objects. Please use the real as the standard. :

Vevők, ahogy választanak