GLJ Okos Nézni, Intelligens Karóra Női Férfi Fitness Keresők, Több Sport Mód, Vízálló, 15 Napon Akkumulátor élettartama (Szín :
Megújítva

GLJ Okos Nézni, Intelligens Karóra Női Férfi Fitness Keresők, Több Sport Mód, Vízálló, 15 Napon Akkumulátor élettartama (Szín :

HUF 1.67

Rendelhető

【15 Napon Akkumulátor élettartamát】 Felszerelt, magas hatásfokú chip, az okos órák tud automatikusan azonosítani, a használata állapotát, illetve kiosztani energiafogyasztás ésszerűen alatt az intelligens energiatakarékos algoritmus az, hogy a kiváló élmény a 15 napos akkumulátor egy töltéssel 【A Kiemelkedő Sport Partner】- fitness keresők nem csak támogatja a több sport módok, mint például a futás, gyaloglás, túrázás, kerékpározás, hegymászás, jóga stb.de azt is előírja, referencia adatok a napi egészségügyi elemzés, illetve javulása. 【 Vízálló & Színes Teljes érintőképernyő】- Vízálló IP67 design teszi viselni bármilyen környezetben, ne aggódj.A smartwatch állítja a fényerő automatikusan szerint a különböző környezeti fény.A képernyő felcsillan azonnal, hogy az összes információt, amikor felemeli a csuklóját. 4 elegáns, klasszikus színek alkalmasak férfiak, nők, gyermekek, mint a legjobb ajándékokat. 【Fizikai feltételek】- nyomon követi az adatokat annak érdekében, hogy jobban megértsék az egészségügyi változások, így beállíthatja a szokások elérni egy egészségesebb életmód.Ezek az adatok segítenek élni, egészségesebb élet. 【Több Emlékeztetők & Music Control】- A tevékenység keresők rezeg, amikor a smartphone kap egy hívást, SMS-t, majd az üzenet lehetőséget.Azt is nyitva irányítást a zene alkalmazás közvetlenül, például a lejátszás/szünet, zene, ugrás az előző/következő zeneszámra.További funkciók várnak, hogy vizsgálja meg, mint a riasztó emlékeztető, mozgásszegény emlékeztető, stb. 【15 Napon Akkumulátor élettartamát】 Felszerelt, magas hatásfokú chip, az okos órák tud automatikusan azonosítani, a használata állapotát, illetve kiosztani energiafogyasztás ésszerűen alatt az intelligens energiatakarékos algoritmus az, hogy a kiváló élmény a 15 napos akkumulátor egy töltéssel. 【A Kiemelkedő Sport Partner】- fitness keresők nem csak támogatja a több sport módok, mint például a futás, gyaloglás, túrázás, kerékpározás, hegymászás, jóga stb.de azt is előírja, referencia adatok a napi egészségügyi elemzés, illetve javulása. 【 Vízálló & Színes Teljes érintőképernyő】- Vízálló IP67 design teszi viselni bármilyen környezetben, ne aggódj.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak