Marhynchus Családi Fa Képkeret Kijelző lakberendezés Családi Fotók Keret Kijelző Fán Lógó Képeket, Kereteket (L-12 6.4 * 4.6 cm képkeret)
Megújítva

Marhynchus Családi Fa Képkeret Kijelző lakberendezés Családi Fotók Keret Kijelző Fán Lógó Képeket, Kereteket (L-12 6.4 * 4.6 cm képkeret)

HUF 2.67

Rendelhető

KITŰNŐ AJÁNDÉK : A fényképek megjelenítési fa jó választás, mint ajándék szeretteinek, a szülők, testvérek, barátokSzabadon álló asztali dekoráció piedesztára is egy szép dekoráció az otthoni.CSALÁD-FA DESIGN : Bonyolultan faragott ágak, levelek művészien kijelző a drága családi képeket, mutasd meg, hogy a család fa kivirágzott.ALKALMAS : A fényképek megjelenítési fa lehet helyezni a különböző feltűnő helyeken, például asztalok, pultok, asztalok, stb, meg is alkalmazható, bankettek, esküvők, stb.KÉNYELMES A HASZNÁLATA, Beleértve azt is, 6 vagy 12 egyedi képkeret(tetszés szerint), hogy a családi fotók bele.Van 2 méretben választható, S méret 32*8.78 vagy L méret 53*12*52cm/20.MAGAS MINŐSÉGŰ ANYAG : családi fa képkeret készült minőségi fém felület festés.KITŰNŐ AJÁNDÉK : A fényképek megjelenítési fa jó választás, mint ajándék szeretteinek, a szülők, testvérek, barátok.Szabadon álló asztali dekoráció piedesztára is egy szép dekoráció az otthoni.CSALÁD-FA DESIGN : Bonyolultan faragott ágak, levelek művészien kijelző a drága családi képeket, mutasd meg, hogy a család fa kivirágzott.ALKALMAS : A fényképek megjelenítési fa lehet helyezni a különböző feltűnő helyeken, például asztalok, pultok, asztalok, stb, meg is alkalmazható, bankettek, esküvők, stb.KÉNYELMES A HASZNÁLATA, Beleértve azt is, 6 vagy 12 egyedi képkeret(tetszés szerint), hogy a családi fotók bele.Van 2 méretben választható, S méret 32*8.78 vagy L méret 53*12*52cm/20.MAGAS MINŐSÉGŰ ANYAG : családi fa képkeret készült minőségi fém felület festés.Tulajdonságok : Állapot : 100% Új Anyag : Fém Szín : Fekete Választható méretek : S : 32*8.78 a, L : 53*12*52cm/20.47 Egyedi Képkeret Mennyiség : 6db(S), 12db(L) Képkeret Méret : 6.7 oz Csomag Lista : 1 * Képek Megjelenítése Fa Megjegyzés : 1. Kérem, engedje meg, 0-2 cm hiba miatt kézi mérés.Köszönöm a megértést. Monitorok nem kalibrált azonos, elem szín jelenik meg képeket lehet mutatja kismértékben eltér a valós tárgy.Kérjük, vegye az igazi, mint a standard. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az új típusú, valamint a régi típusú ezt a terméket küldünk véletlenszerűen, illetve győződjön meg róla, hogy nem bánja, megrendelés előtt.

A javaslat jellemzői

Condition:
100% Brand New
Material:
Metal
Color:
Black
Optional Size:
S
Individual Photo Frame Quantity:
6pcs(S), 12pcs(L)
Photo Frame Size:
 6.4*4.6cm/2.52*1.81in
Weight:
approx. 591g~1324g/20.85oz~46.7oz
Package List:
1 * Photos Display Tree:
Note:
1. Please allow 0-2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. 3. Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.:

Vevők, ahogy választanak