Kompatibilis Állampolgár CZ Okos Órát Töltő, 3.3 ft Gyors Charing Kábel Mágneses Töltő Dokkoló Állampolgár CZ Smartwatch (Fekete)
Megújítva

Kompatibilis Állampolgár CZ Okos Órát Töltő, 3.3 ft Gyors Charing Kábel Mágneses Töltő Dokkoló Állampolgár CZ Smartwatch (Fekete)

HUF 718.20

Rendelhető

【Kompatibilis Modell】100% teljesen új, Kiváló Minőségű USB Mágneses Töltő Kompatibilis Állampolgár CZ Töltő, nagyon jól helyettesíti az elveszett vagy sérült, eredeti töltőnagyon jól helyettesíti az elveszett vagy sérült, eredeti töltő. 【Gyorstöltés】Könnyen felelős az USB power source PC, laptop, falra szerelhető, stb, ami adhat egy nagy hatékonyságú, magas stabilitás töltés élményét. 【Biztonságos Áramkör】Feszültség Szabályozó (PTC) Belül Megakadályozza, hogy a GPS óra a sérült által túláram.hosszabb az élettartama a drága Fosszilis Sport Smartwatch. 【Hordozható】Ideális tartja az irodában, egy edzőterem öltözőjében, vagy csak a sport táska, mint egy tartalék.Vagy ha elvesztette a tiéd, itt a lehetőség, hogy vásárolni megfizethető csere. 【Értékesítés utáni】teljes a bizalom, hogy a csere, töltő.Vegyük responsbility a termékek.Feltétel nélkül visszatérítés, vagy küldje el újra a minőségi problémák. 【Kompatibilis Modell】100% teljesen új, Kiváló Minőségű USB Mágneses Töltő Kompatibilis Állampolgár CZ Töltő, nagyon jól helyettesíti az elveszett vagy sérült, eredeti töltő.nagyon jól helyettesíti az elveszett vagy sérült, eredeti töltő. 【Gyorstöltés】Könnyen felelős az USB power source PC, laptop, falra szerelhető, stb, ami adhat egy nagy hatékonyságú, magas stabilitás töltés élményét. 【Biztonságos Áramkör】Feszültség Szabályozó (PTC) Belül Megakadályozza, hogy a GPS óra a sérült által túláram.hosszabb az élettartama a drága Fosszilis Sport Smartwatch. 【Hordozható】Ideális tartja az irodában, egy edzőterem öltözőjében, vagy csak a sport táska, mint egy tartalék.Vagy ha elvesztette a tiéd, itt a lehetőség, hogy vásárolni megfizethető csere. 【Értékesítés utáni】teljes a bizalom, hogy a csere, töltő.Vegyük responsbility a termékek.Feltétel nélkül visszatérítés, vagy küldje el újra a minőségi problémák.Kompatibilis Állampolgár CZ Okos Nézni.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak