LFRNZS Víz Üveg , Tiszta Víz Üveg Iskola , Sport kulacs Kültéri,Dupla Rétegű,szivárgásmentes & Shatter-Bizonyíték 20 OZ (Rózsaszín)
Megújítva

LFRNZS Víz Üveg , Tiszta Víz Üveg Iskola , Sport kulacs Kültéri,Dupla Rétegű,szivárgásmentes & Shatter-Bizonyíték 20 OZ (Rózsaszín)

HUF 1.00

Rendelhető

【HORDOZHATÓ kivitel 】 A flip-top fedél célja egy biztonságos zár, így a por, illetve szivárgásmentes, Egyszerűen csak nyissa megMagas minőségű nylon heveder, könnyű design, azt is könnyen vinni a vizet, hogy bárhova. 【TARTÓS, BIZTONSÁGOS, VONZÓ】 Ezek Italt Üveg gyermekbarát, Amely Könnyű Bpa Mentes, Magas Minőségű, Törhetetlen Műanyag Ad Ugyanaz A Tiszta Íze Üvegek, Még Ellenáll Nehéz Használat, Valamint Esik.A Gyerekek Imádni Fogják A Vonzó Színekben. 【 KÖNNYŰ 】 Könnyű, egészséges gyerekek vizes palack alkalmas bármilyen alkalomra, iskola, utazás, kültéri medence, stb. 【Egykezes】akkor használja az üveg egyik kezével a könyv,ivás tartása.Nagyon convient for kids játék közben kint vagy használata az osztályteremben. 【ELÉGEDETTSÉG】kínálunk kivételes ügyfélszolgálattal, Ha nem vagy elégedett a víz, üveg, bármilyen okból vissza őket a teljes vételárat. 【HORDOZHATÓ kivitel 】 A flip-top fedél célja egy biztonságos zár, így a por, illetve szivárgásmentes, Egyszerűen csak nyissa meg.Magas minőségű nylon heveder, könnyű design, azt is könnyen vinni a vizet, hogy bárhova. 【TARTÓS, BIZTONSÁGOS, VONZÓ】 Ezek Italt Üveg gyermekbarát, Amely Könnyű Bpa Mentes, Magas Minőségű, Törhetetlen Műanyag Ad Ugyanaz A Tiszta Íze Üvegek, Még Ellenáll Nehéz Használat, Valamint Esik.A Gyerekek Imádni Fogják A Vonzó Színekben. 【 KÖNNYŰ 】 Könnyű, egészséges gyerekek vizes palack alkalmas bármilyen alkalomra, iskola, utazás, kültéri medence, stb. 【Egykezes】akkor használja az üveg egyik kezével a könyv,ivás tartása.Nagyon convient for kids játék közben kint vagy használata az osztályteremben. 【ELÉGEDETTSÉG】kínálunk kivételes ügyfélszolgálattal, Ha nem vagy elégedett a víz, üveg, bármilyen okból vissza őket a teljes vételárat.LFRNZS víz üveg kifejezetten a sport szerelmesei, egyedi nyomógomb flip felső fedelet, hogy az egész üveget több alkalmas sportok kedvelői használni.Praktikus carry-akasztó, hogy ez az üveg könnyebb folytatni, valamint több, alkalmas az Iskola szabadtéri tevékenységek, kosárlabda, foci, kerékpározás, hegymászás, túrázás, tornaterem, stb.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak