HSS Bi-Metál Lyukat Látott a Fák Mandrel Fém,Rozsdamentes Acél,Seggbekúrás Lapok,Gipszkarton,Műanyag,Réz,Alumínium,Vas, Fa (3/4 HÜVELYK(18MM))
Megújítva

HSS Bi-Metál Lyukat Látott a Fák Mandrel Fém,Rozsdamentes Acél,Seggbekúrás Lapok,Gipszkarton,Műanyag,Réz,Alumínium,Vas, Fa (3/4 HÜVELYK(18MM))

HUF 629.10

Rendelhető

【TERMÉK ANYAG】 Seggbekúrás Lyukat Láttam, Fúró-Vágó készült M42 alufelni anyag, amely egy hosszabb élettartam, mint a többi anyagMagas keménységű, tartós, rozsda-bizonyíték. 【TERMÉK JELLEMZŐI】 furat cutter a nem kötelező érvényű tiszta edge design, ezt a lyukat látott darabok sima, egyszerű.A tavasz a gyakorlat automatikusan tolja a lemezt a fűrész azonnal befejezése után a lyuk.A termék Alkalmazása : nagyon alkalmas a kukorica lyukat fúrni, egyéb háztartási projektek, mint például a kukorica lyuk, babzsák testület, hangszóró, csatorna, fa, gipszkarton, vékony fém. 【LYUK VÁGÓ biztonságosan HASZNÁLJA】 Az orsó szerkezet a lyukat látott a cégnél, de nem könnyű leesni, rázza, miután rögzített Sima vágás, alkalmas a fúrás a fa, vékony fém, lemez, műanyag, gipszkarton fal, vágás sima lyuk a fenti anyag. 【GYORS, TISZTA, SIMA VÁGÁSI 】A 3 lyukat látott, az épített tartós M42 élekkel fogak szállít, gyors, tiszta, pontos vágások.Sima darabok is lassú. 【RUGÓS DESIGN】A tavasz a fúró szép, mert ez automatikusan elküldi a lemezt a fűrész azonnal befejezése után a lyuk.Suitabe kézi fúró padon fúrók, fúró gépek, egyéb berendezések.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak