Acél hatlapú, Sárga Cink-Kromát Bevonatú, 9. Évfolyam, 5/8-11 Szál Méret, 15/16 Szélesség Át Lakások, 23/32 Vastag (Csomag 5)
Megújítva

Acél hatlapú, Sárga Cink-Kromát Bevonatú, 9. Évfolyam, 5/8-11 Szál Méret, 15/16 Szélesség Át Lakások, 23/32 Vastag (Csomag 5)

HUF 0.33

Rendelhető

A csomag hossza 10A csomag magassága 1.A csomag szélessége 4. évfolyamon acél hatlapú van egy sárga cink-kromát rel.Hat lapos oldala, hogy egy csavarkulcs tudja fogni, hogy forduljon az oldalon, lehetővé téve, hogy használja, ha nincs hely felett a dió. évfolyam acél, amely ötvözött acélból, erősebb, mint a grade 8 acél valamint a gyakran használt alkalmazások, ahol nagy szilárdságú az elsődleges szempont.A sárga cink-kromát galvanizáló kínál jó korrózióállóság.A dió belső menetes kötőelemek, hogy használják a csavarok, menetes rudak, valamint szegecsekkel, hogy csatlakoztassa alkatrészek.Több különböző dió stílus illik a különböző alkalmazást, majd a telepítés követelményeinek.Egyes stílusok, mint a hex dió, makk, dió, karima dió, csatlakozó dió, meg kell meghúzni egy eszköz.Mások, mint például a szem dió, hüvelykujj dió, szárnyas anyák, lehet meghúzni kézzel.Egy kis mogyorót egy önálló záró mechanizmus, például egy nylon javítás vagy torz szálak, amely alkalmassá teszi őket az alkalmazások nagy mennyiségű rezgés.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak