Őrölt Kávé Mérése Uralkodó, Rozsdamentes Acél Eszpresszó Bab Precíziós Mérési Eszköz, amely Alkalmas a Zöld Kávébab Földi Goffee Méretek(1PACK)
Megújítva

Őrölt Kávé Mérése Uralkodó, Rozsdamentes Acél Eszpresszó Bab Precíziós Mérési Eszköz, amely Alkalmas a Zöld Kávébab Földi Goffee Méretek(1PACK)

HUF 1.00

Rendelhető

[Intézkedés Kávé Méret] : A kávé uralkodó lehetővé teszi, hogy gyorsan referencia a méret őrölt kávé, könnyen, gyorsan, egy grind méret mérési tartomány 400-1100um [Magas Minőségű Rozsdamentes Acél Anyag] : Kávé mérési uralkodó rozsdamentes acélból készült, erős, tartós, nem könnyű alakváltozás, a skála a szalagon tiszta, könnyen olvasható. [Könnyen használható] : tegyen egy kis mennyiségű kávé por egy sík felületre.Használjon vonalzót, hogy összehangolják a lyuk mérete a kávézacc.Mivel a kávézacc mérete változó, kérjük, tekintse meg több méretű részecskék adni egy viszonylag pontos grind tartományban. [Széles körben használt] : Elsősorban a mérési kávézacc, ez lehet használni, beállítani a darálót.Ez is vonatkozik, más finom részecskék. [ASSLE-INGYENES ÉRTÉKESÍTÉS UTÁNI GARANCIA] : A kávézacc mérési eszköz minősége garantált, ha bármilyen probléma, kérjük, forduljon hozzánk, mi pedig majd megoldja.Rendeld meg most-visszatérítési vagy csere egy hónapon belül. [Intézkedés Kávé Méret] : A kávé uralkodó lehetővé teszi, hogy gyorsan referencia a méret őrölt kávé, könnyen, gyorsan, egy grind méret mérési tartomány 400-1100um. [Magas Minőségű Rozsdamentes Acél Anyag] : Kávé mérési uralkodó rozsdamentes acélból készült, erős, tartós, nem könnyű alakváltozás, a skála a szalagon tiszta, könnyen olvasható. [Könnyen használható] : tegyen egy kis mennyiségű kávé por egy sík felületre.Használjon vonalzót, hogy összehangolják a lyuk mérete a kávézacc.Mivel a kávézacc mérete változó, kérjük, tekintse meg több méretű részecskék adni egy viszonylag pontos grind tartományban. [Széles körben használt] : Elsősorban a mérési kávézacc, ez lehet használni, beállítani a darálót.Ez is vonatkozik, más finom részecskék. [ASSLE-INGYENES ÉRTÉKESÍTÉS UTÁNI GARANCIA] : A kávézacc mérési eszköz minősége garantált, ha bármilyen probléma, kérjük, forduljon hozzánk, mi pedig majd megoldja.Rendeld meg most-visszatérítési vagy csere egy hónapon belül.A kávézacc mérési eszköz készült kiváló minőségű rozsdamentes acél, tartós, nem könnyen deformálódik, a skála lehetővé teszi, hogy gyorsan referencia a méret a zöld bab, kávét őröl, nincs több találgatás, illetőleg arra, hogy a tengeri só.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak