A/C-Javító Eszköz A/C-Javító Eszköz Tömítés Készlet, A/C Spool-Eltávolító Eszköz(46 Db), A/C-Javító Eszköz A/C-Javító Eszköz Tömítés
Megújítva

A/C-Javító Eszköz A/C-Javító Eszköz Tömítés Készlet, A/C Spool-Eltávolító Eszköz(46 Db), A/C-Javító Eszköz A/C-Javító Eszköz Tömítés

HUF 3149.10

Rendelhető

ˇ ¾Household légkondícionáló Szelep Mag¡¿légkondícionáló Eltávolító Eszköz,R410/R22 univerzális szelep core használt javítás a töltelék port a klíma külső egység vagy más légkondícionáló rendszerekAlkalmas cseréje a hűtőközeg szivárog szelep mag, használják a karbantartás, csere a fluor cső. ˇ ¾Scope az Alkalmazás¡¿Klíma Javítás Eszköz,amely Alkalmas a R410/R22/R134a fluorid cső karbantartás, illetve szétszerelése, vagy más megfelelő méretű hűtőközeg cső csere.Hagyd, hogy nem kell aggódnia a légkondicionálót.Alkalmas R410/R22/R134a fluor cső szelep core disasse. ˇ ¾Separate Tároló Doboz ¡¿/C-Javító Eszköz,Minden eszköz mérete saját, a tér könnyen szedés, tárolás, valamint a könyv.Ez is megkönnyíti az ön számára, hogy megtalálja az eszköz legközelebb,Jó minőségű, nem csak nyújthat egy biztonságosabb garancia az életed,hanem az is, hogy a jó anyagok növelheti a termék életét.embly repair tool set klímaberendezés-javító eszköz tömítés co. ˇ ¾Powerful¡¿Klíma Javítás, Alkatrészek,Ez egy all-round karbantartási eszközök, alkalmasak a legtöbb modell, amely alkalmas a csere, karbantartás autó légkondicionáló vagy a háztartási légkondicionáló,Megállapítása megfelel-szabvány előírásainak, valamint szigorúan kövesse gyári minőség-ellenőrzés.Szigorú minőségi szabványoknak, hogy biztosítsa a jó minőségű, biztonságos, stabil. ˇ ¾Air Légkondicionáló Szelep Eszköz¡¿légkondícionáló Szelep Mag,Több kapcsolatot képes biztosítani, hogy nincs vízszivárgás.A zöld tömítés használható a javítás, csere a tömítés a R410 fluor gáz biztonsági szelep, vagy cserélje ki a hűtőközeg csöveket más megfelelő méretű,Gyönyörű kivitelezés, elegáns, nagyvonalú megjelenése. ˇ ¾Household légkondícionáló Szelep Mag¡¿légkondícionáló Eltávolító Eszköz,R410/R22 univerzális szelep core használt javítás a töltelék port a klíma külső egység vagy más légkondícionáló rendszerek.Alkalmas cseréje a hűtőközeg szivárog szelep mag, használják a karbantartás, csere a fluor cső. ˇ ¾Scope az Alkalmazás¡¿Klíma Javítás Eszköz,amely Alkalmas a R410/R22/R134a fluorid cső karbantartás, illetve szétszerelése, vagy más megfelelő méretű hűtőközeg cső csere.

A javaslat jellemzői

Item Type:
Air Conditioner Repair Tool
Material:
Silicone + Brass + Stainless Steel
Color:
As shown in the picture
Weight:
Approx. 89g / 3.1oz
Application:
1. Wrench:
Used to remove for R410/R22/R134a valve core and thimble.
2. Black Gasket:
Used for maintenance and replacement of fluorine pipes.
3. Domestic Air-Conditioning Valve Core:
for R410/R22 universal valve core, used to repair the filling port of the air-conditioning external unit or other air-conditioning systems.
4. Automobile for R134a Valve Core:
used for fluoride maintenance in automobile air-conditioning system
5. Thimble:
Used for maintenance and replacement of fluoride tube.
6. Green Gasket:
Used for the repair and replacement of the gasket in the for R410 fluoride safety valve, or the replacement of other suitable size refrigerant pipes.
Package List:
1 x Wrench:
10 x Black Gasket:
10 x Green Gasket:
10 x Domestic Air-Conditioning Valve Core:
5 x Automobile Valve Core:
10 x Thimble :

Vevők, ahogy választanak