Gumiabroncs Szelep Szár Kap a Mazda 3 6 8 Miata MX-5 CX-3 CX-5 CX-7 CX-9 Fém Gumi Szár Fedél Öv O-Gyűrű Tömítés - Készlet 4 Db (Fekete)
Megújítva

Gumiabroncs Szelep Szár Kap a Mazda 3 6 8 Miata MX-5 CX-3 CX-5 CX-7 CX-9 Fém Gumi Szár Fedél Öv O-Gyűrű Tömítés - Készlet 4 Db (Fekete)

HUF 899.10

Rendelhető

? MAGAS MINŐSÉGŰ : Ez egy 4 gumit a szelep szár takaró alumínium ötvözet, ők is védik a szelep fakadnak fel egy gyönyörűen eloxált felület azt jelenti, hogy egy tartós kivitelben ? BIZTONSÁGI JELLEMZŐK : Ezek a szár sapkák egy nagyszerű módja annak, hogy tartsa a gumik jó állapotban.Anyaguk tartós anyagokból hermetikusan lezárták, hogy tartsa a nedvességet, törmelék ki. ? Stílusos Design : Egyedi tervezésű, hogy illeszkedjen az ön stílusához, s nézd, nagy a gumik Hozzáteszi, stílusos, hogy a gumik, nem fakulnak, vagy a rozsda, a gumiabroncs levegővel sapkák 0.31 cm belső átmérője pedig 0.54, magassága cm. ? SZÉLES KOMPATIBILITÁS : Gumiabroncs Szár Caps az Autók, Terepjárók, Kerékpárok & Kerékpárok, Teherautók, Motorkerékpárok, nagy teherbírású Légmentesen zár, Zárak. ? Egyszerű telepítés : egy Egyszerű csavar-menet kialakítás, könnyen húzza meg, vagy távolítsa el.Csomag tartalma : 4db Gumiabroncs Szelep Szár Caps Size : 10x10x16mm,Univerzális Alkalmazás a Legtöbb Járművek/ Autók/ Teherautók/ Pickupok.Tartós : Fém Levegő Szelep Sapka elég kemény ahhoz, hogy ellenálljon a zord időjárás, hosszú utazások, valamint a masszív kültéri kalandok nem számít, hogy a jármű-vagy a célállomás.Légzáróság : A gumi O-gyűrű nyújt tartós védelmet, majd légmentesen lezárni, de ez nem fog törni, vagy kiszáradnak, nullszaldós megfelelő hosszú távú használatra.Egyedi,Stílusos, Lustro: A Szár Kiterjed jön a stílusos, egyedi, fényes kivitel.az autó egy egyedi, szemet gyönyörködtető nézd meg fog tenni, hogy kitűnjön a tömegből.Meleg Észre : Hogy megakadályozza a fém szelep kupakját, fusing a gumit a szelep szár, kérjük a kenőanyagot kenőanyagot a menetvágó a szelep szár telepítés előtt.Alumínium szelep sapka lenne zárva, ha marad, savas, vagy lúgos folyadék környezetben hosszú ideig, kérjük, távolítsa el őket, legalább havonta egyszer.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak