Sport Táska a Férfiak a Nők Taktikai Télikabát, Hátizsák, 35L Tornaterem Táska, Cipő Rekesz Utazási Hátizsák, Bőrönd (Fekete)
Megújítva

Sport Táska a Férfiak a Nők Taktikai Télikabát, Hátizsák, 35L Tornaterem Táska, Cipő Rekesz Utazási Hátizsák, Bőrönd (Fekete)

HUF 2.00

Rendelhető

TEREMTŐ egy becsületes vállalkozás, amely tervez, gyárt, illetve értékesít, szabadtéri hátizsákok, derék táskák, mellkasi táskák, messenger bags, illetve egyéb termékek, az ügyfelek jó termékek, szolgáltatások, illetve egyéb előny, hogy elfoglalják a piaconA teljes fajták elérhető áron, a termék minősége garantált, de az elv folytatja a végső részletesen, valamint a tökéletesség megnyerte a bizalmát, az ügyfelek számára.Kínál egy elegáns, alkalmi élet stílus.Funkcionális Zsebek extral használat.Nagy sűrűségű 1000 D nylon,Minden Duffels táska jön egy jó minőségű zip.Egyszerű design, cipzáras lezárások tartsa a holmiját, biztonságosan.tartsa a tároló szervezett.Mérések Kapacitás : 35 Liter.02"W /54 x 24 x 28 cm.Állítható vállpánt hossza : 19.40"/50-vezetékhossza legfeljebb 95 cm lehet.Állítható kors pántok hossza : 31. ☆ANYAG - Magas intenzitású 1000 D készült nylon bevonat víz-visszataszító.NE aggódj, hogy karcos vagy színe elhalványul.Multi-funkció-design.Elég minden nap napi tevékenységek. ☆MEGFELELŐ MÉRETŰ A MINDENNAPI ÉLETBEN - Kapacitás : 35 Liter.Egy korszerűsített cipő táska szellőztetett, hogy tartsa a cipő, piszkos felszerelés egymástól (referencia max cipő méret : 12).Egy újratervezett oldalra, hogy tartsa a vizes palackot, notebook, kulcs, telefon, stb.Elöl cipzáras zseb lehet, hogy az i Pad vagy Kindle. ☆TÖBB HASZNÁLAT - Kiváló kell használni, mint egy sporttáskát/táska/vállán hátizsák, tartsa a tároló szervezett.A levehető vállpánt megkönnyíti, hogy hajtsa be a hátizsák a messenger bag vagy válltáska. ☆HORDOZHATÓ & HEAVY DUTY - Alkalmi stílus a mindennapi élet!Molle Kompatibilis Messenger Váll Táska/ Cipő, Hátizsák/ Molle Táska/Utazási Sporttáska.Kombinálva más berendezést be lehet zsebbel, kulacs, táska, kiegészítő készlet, a többi zacskó. ☆GARANCIA - szeretjük a vevők, valamint a benne minden termékünk álljon mögöttük ajánlatot 30 napon ingyen pénz visszafizetési garancia ,1 Év Garancia, valamint 24 órás ügyfélszolgálat.Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, ha bármilyen probléma. ☆ANYAG - Magas intenzitású 1000 D készült nylon bevonat víz-visszataszító.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak