AMONIDA Hordozható Merevlemez-Meghajtó, USB3.0 Ultra Slim 2.5 Inch Plug and Play Külső Merevlemez-Meghajtót a Számítógép (320GB)
Megújítva

AMONIDA Hordozható Merevlemez-Meghajtó, USB3.0 Ultra Slim 2.5 Inch Plug and Play Külső Merevlemez-Meghajtót a Számítógép (320GB)

HUF 3.00

Rendelhető

Plug and Play : Ez a hordozható merevlemez van, plug and play illesztőprogramok nélkül csatlakoztatható a számítógéphez, TV-vel, valamint telefonSzéles körben Kompatibilis : Ez a mobil merevlemez alkalmas Win 7 a Win 8, hogy Nyerni 10, Vista, Win XP, OS X 8.Ultra Vékony : Ez a hordozható memória kompakt, ultra vékony méretű, ami könnyű, könnyen hordozható.Alumínium Ötvözet : Ez a külső HDD elfogadja alumínium ötvözet panel homokfúvás, valamint az oxidáció technológia, amely megakadályozza, izzadsággal, valamint az ujjlenyomat. 5 Gbps Átvitel : Ez a 2,5 inches külső merevlemezt, USB3.0 interfész biztosítja a maximális 5 Gbps adás, visszafelé kompatibilis a USB2. Plug and Play : Ez a hordozható merevlemez van, plug and play illesztőprogramok nélkül csatlakoztatható a számítógéphez, TV-vel, valamint telefon.Széles körben Kompatibilis : Ez a mobil merevlemez alkalmas Win 7 a Win 8, hogy Nyerni 10, Vista, Win XP, OS X 8.Ultra Vékony : Ez a hordozható memória kompakt, ultra vékony méretű, ami könnyű, könnyen hordozható.Alumínium Ötvözet : Ez a külső HDD elfogadja alumínium ötvözet panel homokfúvás, valamint az oxidáció technológia, amely megakadályozza, izzadsággal, valamint az ujjlenyomat. 5 Gbps Átvitel : Ez a 2,5 inches külső merevlemezt, USB3.0 interfész biztosítja a maximális 5 Gbps adás, visszafelé kompatibilis a USB2. 5 Gbps Átvitel : Ez a 2,5 inches külső merevlemezt, USB3.0 interfész biztosítja a maximális 5 Gbps adás, visszafelé kompatibilis a USB2. Széles körben Kompatibilis : Ez a mobil merevlemez alkalmas Win 7 a Win 8, hogy Nyerni 10, Vista, Win XP, OS X 8. Plug and Play : Ez a hordozható merevlemez van, plug and play illesztőprogramok nélkül csatlakoztatható a számítógéphez, TV-vel, valamint telefon. Ultra Vékony : Ez a hordozható memória kompakt, ultra vékony méretű, ami könnyű, könnyen hordozható. Alumínium Ötvözet : Ez a külső HDD elfogadja alumínium ötvözet panel homokfúvás, valamint az oxidáció technológia, amely megakadályozza, izzadsággal, valamint az ujjlenyomat.Specifikáció : Elem Típus : Külső Merevlemez Drive Material : Alumínium Ötvözet, ABS, Nyomtatott Áramkör Board Port : USB 3.

A javaslat jellemzői

Item Type:
External Hard Drive
Material:
Aluminium Alloy, ABS, Printed Circuit Board
Port:
USB 3.0
Transmission Rate:
5Gbps
Supported System:
For Win 7, for Win 8, for Win 10, for Vista, for Win XP, for OS X 8.6 and Higher.
How to Use:
Plug and play:
Package List:
1 xExternal Hard Drive:
1 x USB Cable:
1 x Storage Bag:
1 x User Manual:

Vevők, ahogy választanak