HTTMT - Hordozható 2 az 1-ben Vörös Bután LP Gáz, Kerámia Fűtőelem Író Melegebb A Kemping Sürgősségi Fűtés, Főzés, Gáztűzhely [P/N:
Megújítva

HTTMT - Hordozható 2 az 1-ben Vörös Bután LP Gáz, Kerámia Fűtőelem Író Melegebb A Kemping Sürgősségi Fűtés, Főzés, Gáztűzhely [P/N:

HUF 1.33

Rendelhető

?️?️ 【HTTMT Legjobb Sátor Fűtés A Hideg Időjárás, Kemping】Ez lehet egy kihívás tartja magát a meleg, amikor camping a hideg időjárásTúl mellékeli a rétegek, közel ül a tűzhöz, befektetés a megfelelő hálózsákot; A HTTMT sátor fűtőberendezések egy másik módja annak, hogy tartsa a test hőmérsékletét ellenőrizze.Ez a fűtés is használható, mint egy kályha, nagyon kényelmes kerti kemping, horgászat, túrázás, egyéb tevékenységek. ? ?【Kettős hasznosítású Sátor Fűtés】Hordozható Kettős hasznosítású Sátor Fűtés lehet használni, mint a fűtés fűtés a szobában, azt is fel lehet használni a főzés során kemping, nagyon praktikus, kényelmes. ? ?【MAGAS HATÁSFOK,GYORS FŰTÉS】hőteljesítmény az 4,400 - 10.Ez a kültéri bután terasz fűtés hő 5 másodperc várakozás nélkül.A fűtési terület körülbelül 100 négyzetméter.A multifunkcionális design lehetővé teszi, hogy a főzés,pirítós,fűtés, stb.Élvezheti a meleg, szabadtéri főzés, ugyanabban az időben.Ez a bután gáz fűtés biztosan menteni egy csomó idő. ? ?【MAGAS HATÁSFOK,GYORS FŰTÉS】hőteljesítmény az 4,400 - 10.Ez a kültéri bután terasz fűtés hő 5 másodperc várakozás nélkül.A fűtési terület körülbelül 100 négyzetméter.A multifunkcionális design lehetővé teszi, hogy a főzés,pirítós,fűtés, stb.Élvezheti a meleg, szabadtéri főzés, ugyanabban az időben.Ez a bután gáz fűtés biztosan menteni egy csomó idő. ?️?️【BIZTONSÁGI TÚLMELEGEDÉS VÉDELEM】Beépített nyomásérzékelő tartály ejekciós rendszer, gáz áramlási vágva mechanizmus (bután), majd vegye ki a tartály, a túlmelegedés.Is, hogy megakadályozzák a robbanás által okozott probléma túlzott nyomás, vannak biztonsági eszköz, hogy megakadályozzák a gáz szivárgás.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak