TINRYMX Női Latin Cipő, Szatén Tango Teljesítmény Szakmai Bálterem Salsa Tánc Cipő,Modell-YCL445
Megújítva

TINRYMX Női Latin Cipő, Szatén Tango Teljesítmény Szakmai Bálterem Salsa Tánc Cipő,Modell-YCL445

HUF 2.33

Rendelhető

velúr talp
★Külső anyag : A tánc cipők készülnek a kiváló minőségű háló szintetikus, szatén, selyem,amelyeknek magas a kapcsolatot.A háló bőr-barát, légáteresztő.A marhabőr velúr talp puha, rugalmas,néma, valamint csúszásmentes.Csökkenti a fáradtság, a táncos lába, amikor végre.
★Kialakítás : Nyitott toe boka tánc bakancs,A frissítő hal szája design, amely megmutatja az elegancia.A cipzár volt, ügyesen be kell építeni a vissza a csizma, könnyű-meg-le.Nem laza, tartsd biztonságban, ha táncolni.A velúr talp néma ,csúszásmentes,adjon csendes támogatja a színpadon.Friss, egyszerű, anélkül, strassz, titokzatos, nemes a strassz.Ez az egyik legjobb választás a hivatásos táncosok.
★ Sarok : támogatjuk a különböző sarok típusú heights, amely testre szabható, ingyen.Ha kell különleges parancsot,Kérjük, küldjön e-mailt nekünk után, hogy a rendet.
★Alkalmazandó az emberek : a nők, lányok, hölgyek,tanárok tánc, tánc diákok, tánc edzők.Alkalmak : Tánc cipő alkalmas Latin, Salsa, Tango, Cha Cha, gyakorlat, illetve a teljesítmény.Akkor is hordom, több alkalommal is, mint például : beltéri szabadidő táncolok, edzés, verseny, esküvő, stb.
★Méret tipp : Kérjük, intézkedés a hossza, illetve szélessége a lábad, mielőtt rendel, akkor nézze meg a mérettáblázatot vásárlás.Az ügyfelek valamivel szélesebb a lába, kérjük válassza ki a méretet egy nagyobb méret.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak