Jifeijidian Csere Gél Fül Párna Párnák Fülpárna Kompatibilis a Howard Leight by Honeywell Fülvédő Hatása Sport/Hatás Sport BOLT/Impact Pro/Fordította:
Megújítva

Jifeijidian Csere Gél Fül Párna Párnák Fülpárna Kompatibilis a Howard Leight by Honeywell Fülvédő Hatása Sport/Hatás Sport BOLT/Impact Pro/Fordította:

HUF 1709.10

Rendelhető

[Széles körben Alkalmazást] Kompatibilis a Howard Leight by Honeywell Fülvédő Hatása Sport, Hatása Sport BOLT, Impact Pro, Fordította : Sztereó, Leightning; PROHEAR 030, 036, 016; Awesafe Fülvédő; ZOHAN EM054 Ipari minőségű fül interneten védi a meghallgatás során lövés, vadászati, faipari tanulni. [Prémium Anyagok] Készült TPU bőr, 20% - os memory foam 80% - belső hűsítő gél, ezek a fülpárna vagy vízálló, verejték-bizonyítja, puha bőr-barát.Tartós, könnyen tisztítható, hogy jelentősen növeli az élettartamot.A hűsítő gél, csökkenti a felhalmozódott hő a füle. [Memory Hab fülpárna] Új, egyedi memória hab, ami egyesíti a sűrűbb, s puhább a hab, mint a korábbi modellek, nagyobb kényelem, csillapítás, csökkenti szorította a nyomást a fejét, fokozza a kényelmet. [Szilárd PROHEAR 030, 036, 016; Awesafe Fülvédő; ZOHAN EM054. Ipari minőségű fül interneten védi a meghallgatás során lövés, vadászati, faipari tanulni. [Prémium Anyagok] Készült TPU bőr, 20% - os memory foam 80% - belső hűsítő gél, ezek a fülpárna vagy vízálló, verejték-bizonyítja, puha bőr-barát.Tartós, könnyen tisztítható, hogy jelentősen növeli az élettartamot.A hűsítő gél, csökkenti a felhalmozódott hő a füle. [Memory Hab fülpárna] Új, egyedi memória hab, ami egyesíti a sűrűbb, s puhább a hab, mint a korábbi modellek, nagyobb kényelem, csillapítás, csökkenti szorította a nyomást a fejét, fokozza a kényelmet. [Szilárd PROHEAR 030, 036, 016; Awesafe Fülvédő; ZOHAN EM054 Luxus Minőségű a Hangmegfelelő pecsétet, majd ajánlatot a végső biztonsági fül védelmére.A fülpárna is lehetővé teszi a jobb hangminőség, a prémium élmény, amikor csatlakoztatott audió forrás. A gél fülpárna könnyen telepíthető, mint a ragasztó design.Csak az új párna a műanyag adapter lemez, győződjön meg róla, minden 8 horgok vannak a tetején.Kényelmes, Biztonságos IlleszkedésGumírozott nyomás pontok megakadályozza a gunstock-hegy karcolás, super deluxe párnázott fejpánt funkciók teleszkópos magasság beállítás a biztonságos, kényelmes illeszkedést.A csend Egy pillanat alattLegmagasabb hallásvédő arány fülvédő segíteni a csend a világ "egy szempillantás alatt".

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak