ZESUS esernyőtartó Fém Jogosultja Bejárat helytakarékos Szervező a Horog, Cserélhető Eső Tálcát az Otthoni Office-Lakás Dekoráció
Megújítva

ZESUS esernyőtartó Fém Jogosultja Bejárat helytakarékos Szervező a Horog, Cserélhető Eső Tálcát az Otthoni Office-Lakás Dekoráció

HUF 2.67

Rendelhető

[Jó Kivitelezés]Ez Acélból, egy Bevonatos Kivitelben, Amely Lehetővé teszi, hogy Ez a Tétel, hogy KorrózióállóNem Könnyű, hogy Esik Le.A Környezetvédelmi Megakadályozza a esernyőtartó a Rozsda,Korrózióálló, Erős, Anélkül, hogy ropognak. [Stabil Bázist]Négy csúszásgátló Pad Használják, hogy Megvédje Emelet,Megakadályozza, Erős, Elegáns esernyőtartó Remeg,Felszerelt Rövid Esernyő Horgok, hogy a Hosszú Esernyő Terület, valamint a Rövid Esernyő Terület külön-Külön illeszkedik Bármilyen Stílusban. [Humanizált Csepegtető Tálca Design]Cserélhető Műanyag Víz/Csepegtető Tálca Esernyő tartó Állvány Tökéletesen Kap a Vízcseppek a Esernyő,NEM engedi, hogy az Esőcseppek Drippingruin A Padlón,Miközben az Otthoni vagy Az Irodai Tiszta, Esős Napon. [Hollow-Faragott Design]Hollow-Out Design Fenntartani a Jó Szellőzés,Hogy Az Esernyő Lélegezzen Szabadon,Különösen Tartani az Otthoni vagy Az Irodai Tiszta, Esős Nap Esernyő Tárolás, Hanem egy Dísze, vagy Kézműves.Theng Robusztus esernyőtartó Bőséges Tárhely Sok Esernyők. [Többfunkciós Használat]A esernyőtartó Rack Nem Csak akkor Kell Használni, Mint egy Esernyő Tároló Eszköz, Iroda,Szálloda,Étterem,Bevásárlóközpont,Étterem Stb.A Sétabot,sétapálca,Alpenstocks,Baseball Ütőket,Golf Klubok,Csomagoló Papírok, stb. [Jó Kivitelezés]Ez Acélból, egy Bevonatos Kivitelben, Amely Lehetővé teszi, hogy Ez a Tétel, hogy Korrózióálló.Nem Könnyű, hogy Esik Le.A Környezetvédelmi Megakadályozza a esernyőtartó a Rozsda,Korrózióálló, Erős, Anélkül, hogy ropognak. [Stabil Bázist]Négy csúszásgátló Pad Használják, hogy Megvédje Emelet,Megakadályozza, Erős, Elegáns esernyőtartó Remeg,Felszerelt Rövid Esernyő Horgok, hogy a Hosszú Esernyő Terület, valamint a Rövid Esernyő Terület külön-Külön illeszkedik Bármilyen Stílusban. [Humanizált Csepegtető Tálca Design]Cserélhető Műanyag Víz/Csepegtető Tálca Esernyő tartó Állvány Tökéletesen Kap a Vízcseppek a Esernyő,NEM engedi, hogy az Esőcseppek Drippingruin A Padlón,Miközben az Otthoni vagy Az Irodai Tiszta, Esős Napon. [Hollow-Faragott Design]Hollow-Out Design Fenntartani a Jó Szellőzés,Hogy Az Esernyő Lélegezzen Szabadon,Különösen Tartani az Otthoni vagy Az Irodai Tiszta, Esős Nap Esernyő Tárolás, Hanem egy Dísze, vagy Kézműves.

A javaslat jellemzői

the Bracket is Made of Steel.:
High-Temperature Baking Process is of Good Quality.:
Strong Adhesionng Andng.:
Equipped with Anti-Wear Foot Pads to Prevent Scratches on the Floor.:
the Umbrella Bucket is Equipped with Three Short Umbrella Hooks.The Short Umbrella Can Be Hung or Placed in the Bucket.:
the Bottom of the Umbrella Bucket is Equipped with a Rainwater Catching Tray,Which Can Be Taken Out Independently for Easy Pouring:
One-Time Molding,Eliminating the Need for Installation,More Stable,Worry-Free and Labor-Saving.:
Feature:
Name:
Umbrella Stand
Material:
Steel
Size:
23 X 60Cm/9.8 X 23.6In
Package Contents:
1 X Umbrella Stand (Umbrella is Used As Decoration,Not in the Package):
Warms Tips:
Due to Manual Measurement,There May Be an Error of 1-2 Cm.Thank You Very Much for Your Understanding.:
Each Photo is Taken in Kind,But Due to the Difference in Light,Display and Personal Color,The Color Difference is Small,Please Rest Assured to Buy.:
If You Have Any Questions,Please Email Us and We Will Respond Within 24 Hours. :

Vevők, ahogy választanak