Vetítés Függöny, Kivetítő Képernyő Hordozható Szintetikus Poliészter Szövet Kemping Film Openair Mozi (60 cm)
Megújítva

Vetítés Függöny, Kivetítő Képernyő Hordozható Szintetikus Poliészter Szövet Kemping Film Openair Mozi (60 cm)

HUF 1143.00

Rendelhető

Nem számít, hogyan tálalja, csak enyhe ráncok lesz előállítaniMiután a függöny van szorítva, a gyűrődések, vagy nem alapjában véve nyilvánvaló, hogy a hatása nem lesz hatással.Úgy tervezték, fekete szegély, valamint lóg lyukak, általában lógott a falon, vagy kötött rá a keret.Kiváló minőségű szintetikus poliészter szövet, ez a kivetítőn, erős, tartós.Ez a hordozható, illetve lehet hajtani a kis mennyiségű csomagolást, kényelmes szállítására.Alkalmas kültéri kemping film, szabadtéri mozi, áttetsző képernyő célja az elülső vagy a hátsó vetítés. Kiváló minőségű szintetikus poliészter szövet, ez a kivetítőn, erős, durable2. Ez a hordozható, illetve lehet hajtani a kis mennyiségű csomagolást, kényelmes carry3. Nem számít, hogyan tálalja, csak enyhe ráncok lesz előállítani.Miután a függöny van szorítva, a gyűrődések, vagy nem alapjában véve nyilvánvaló, hogy a hatása nem lesz hatással. Úgy tervezték, fekete szegély, valamint lóg lyukak, általában lógott a falon, vagy kötött rá egy frame5. Alkalmas kültéri kemping film, szabadtéri mozi, áttetsző képernyő célja, hogy elöl vagy hátul projection Specification : Jellemzők : kiváló minőségű szintetikus poliészter szövet, ez a kivetítőn, erős, tartós.Ez a hordozható, illetve lehet hajtani a kis mennyiségű csomagolást, kényelmes szállítására.Nem számít, hogyan tálalja, csak enyhe ráncok lesz előállítani.Miután a függöny van szorítva, a gyűrődések, vagy nem alapjában véve nyilvánvaló, hogy a hatása nem lesz hatással.Úgy tervezték, fekete szegély, valamint lóg lyukak, általában lógott a falon, vagy kötött rá a keret.Alkalmas kültéri kemping film, szabadtéri mozi, áttetsző képernyő célja az elülső vagy a hátsó vetítés.Műszaki adatok : Anyag : Szintetikus poliészter szövet Hossz-szélesség Aránya : 4 : 3 Option(átlós) Méret(hosszúság x szélesség)60in 122 x 91cm/48 x 35.8 a 72in 146 x 110cm/57.3 a 84in 171 x 128cm/67.3 x 50,4 a 100in 203 x 152cm/79.8 Fekete Szegély, Mérete : 3cm/1.2 a Mennyiség : 1pc Package a következőket Tartalmazza : 1 x Vetítés Screen1 x Tartozékok Package Note : Kérjük, törölje le a képernyőt, nedves ruhával tisztítsa.

A javaslat jellemzői

Features:
Made of high quality synthetic polyester fabric, this projection screen are strong and durable. :
It is portable and can be folded into small volume packing, convenient to carry. :
No matter how you fold it, only slight creases will be produced. After the curtain is tightened, the creases are not basically obvious, and the effect will not be affected.:
Designed with black edging and hanging holes, normally hung on wall or bound onto a frame.:
Suitable for outdoor camping movie, open-air cinema, translucent screen is designed for front or back projection.:
Specifications:
Material:
Synthetic polyester fabric
Length-to-width Ratio:
4
Option(diagonal)Size(length x width):
60in 122 x 91cm/48 x 35.8in :
72in 146 x 110cm/57.5 x 43.3in :
84in 171 x 128cm/67.3 x 50.4in :
100in 203 x 152cm/79.9 x 59.8in :
Black Edging Size:
3cm/1.2in
Quantity:
1pc
Package Includes:
1 x Projection Screen:
1 x Accessories Package:
Note:
Please wipe the screen with wet cloth to clean it. Do not wash it by hand or machine.:
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering. :

Vevők, ahogy választanak