Védelem Csúszásmentes Kap Joystick Kap Hüvelykujj Markolatok Meghatározott Élénk Színek, Nem Könnyen Deformálódik egy(Sárga, Oldalkormány)
Megújítva

Védelem Csúszásmentes Kap Joystick Kap Hüvelykujj Markolatok Meghatározott Élénk Színek, Nem Könnyen Deformálódik egy(Sárga, Oldalkormány)

HUF 1.67

Rendelhető

Megakadályozza, hogy a rocker a csúszás miatt izzad az ujjak, hatékonyan védi a rockerSpeciális szilikon sapka Kapcsoló lite, hogy lehet javítani a művelet a játék.Kiváló kivitelezés, élénk színek, elegáns stílusú, jó díszítés a játékkonzol.Ez történt a szilikagél megfelelő keménységű, a rugalmasság, valamint a nem könnyen deformálódik.Egy ergonomikus kialakítás, nem érzem magam kényelmetlen játék hosszú ideig.Szolgáltatás : 1. Ez történt a szilikagél megfelelő keménységű, a rugalmasság, valamint a nem könnyen deformálódik. Megakadályozza, hogy a rocker a csúszás miatt izzad az ujjak, hatékonyan védi a rocker. Egy ergonomikus kialakítás, nem érzem magam kényelmetlen játék hosszú ideig. Speciális szilikon sapka Kapcsoló lite, hogy lehet javítani a művelet a játék. Kiváló kivitelezés, élénk színek, elegáns stílusú, jó díszítés a játékkonzol.Specifikáció : Elem Típus : Védelmi Csúszásmentes Cap Type : Méhkas / Fordulat (Opcionális) Szín : Zöld / Sárga / Szürke (Opcionális) Csomagolási Méret : Kb.6 x 0,4 Anyag : Silicone Model : A Kapcsoló Lite Game Gép Tartozékok Típusa : Egyéb Játék Peripherals Scope Alkalmazása : Vezérlő Védelmet Kap a Csomag Lista : 2 x Védelmet Csúszásmentes Kap.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak