QUANJJ 12 Db/Készlet Csillogó 3D Fali Matrica Szoba lakberendezési Nappali Esküvői Art Dekor matrica, Matrica (Szín : Fehér-Gyümölcs peach5,
Megújítva

QUANJJ 12 Db/Készlet Csillogó 3D Fali Matrica Szoba lakberendezési Nappali Esküvői Art Dekor matrica, Matrica (Szín : Fehér-Gyümölcs peach5,

HUF 26827.20

Rendelhető

Lehet helyezni a szabadban/kert/teraszEz történt a film, hogy nem fél, szél, eső, nem változtatja meg a színét sokáig.Használható otthon dekoráció, kirakat kijelző, esküvői terem, stb.Remek ajándék magát, majd a barátok.A forma gyönyörű mutatja az ízlése, így a falon gyönyörű.Lehet helyezni a szabadban/kert/terasz.Ez történt a film, hogy nem fél, szél, eső, nem változtatja meg a színét sokáig.Használható otthon dekoráció, kirakat kijelző, esküvői terem, stb.Remek ajándék magát, majd a barátok.A forma gyönyörű mutatja az ízlése, így a falon gyönyörű.Lehet helyezni a szabadban/kert/terasz.Ez történt a film, hogy nem fél, szél, eső, nem változtatja meg a színét sokáig.Használható otthon dekoráció, kirakat kijelző, esküvői terem, stb.Remek ajándék magát, majd a barátok.A forma gyönyörű mutatja az ízlése, így a falon gyönyörű .Specifikáció : Anyag : PVCSize : 11 CM / 8 CM / 6.5 CMColor : Arany/Ezüst/Blue Package tartalmaz : 2db*11 CM / 2db*8 CM / 8db*6.5 CM(viszkóz nélkül mágnes)javaslat : 1. A különböző monitorok különböző fotó világítás, lehet, hogy a kis színes különbség a valós tárgyat, majd a kívánt fényképet.Kérlek, értsd meg, hogy garantáljuk a stílus ugyanaz, mint a képen. A méret mért kézzel, lehet, hogy 2-5cm hiba, amely nem befolyásolja a használatát, kérlek, légy óvatos. Csak a fő termékek kerülnek értékesítésre, nem egyéb kiegészítők kerülnek értékesítésre.Miután megkapta a csomagot, kérjük, ellenőrizze a csomag termék gondosan.Ha kap egy hibás elemet vagy bármilyen kérdés, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba e-mailen keresztül, hogy megoldást találjanak a problémára.Válaszolunk, amint lehetséges, majd próbálja a legjobb, hogy megfeleljen az ön igényeinek.Nincs kísérő, nem nehézkes, extravagáns, az élet egyszerű, egyszerű, nem kér többet.

A javaslat jellemzői

Material :
PVC
Size:
11CM / 8CM / 6.5CM
Color:
Gold/Silver/Blue
Package contains:
2pcs*11CM / 2pcs*8CM / 8pcs*6.5CM
(with viscose without magnet):
hint:
1. Due to different monitors and different photo lighting, there may be slight color difference between the real object and the photo. Please understand that we guarantee the style is the same as the picture.:
2. The size is measured manually, there may be a 2-5cm error, which does not affect the use, please be careful.:
3. Only the main products are sold, and no other accessories are sold.:
After receiving the package, please check the package and product carefully. If you receive a defective item or have any issues, please contact us via email to resolve the issue. We will reply as soon as possible and try our best to meet your needs.:
There is no flanking, no cumbersome extravagance, life should be simple and simple, not asking for more. :

Vevők, ahogy választanak