XIMAND Z Flip tok Cipzárral Pénztárca, Fekete Telefon esetében a Szíj, a Samsung Galaxy Z Flip-3 (Fekete,Galaxy Z Flip 3)
Megújítva

XIMAND Z Flip tok Cipzárral Pénztárca, Fekete Telefon esetében a Szíj, a Samsung Galaxy Z Flip-3 (Fekete,Galaxy Z Flip 3)

HUF 2699.10

Rendelhető

1 Puha, kényelmes mikroszálas bőrtok, csak kompatibilis [Samsung Galaxy Z Flip 3 ] [Megjelent 2022]; Kérjük, ellenőrizze, hogy a mobiltelefon modellt, mielőtt megrendelését. Ez a Samsung Z Flip 3 esetben kiváló minőségű luxus mikroszálas bőr klasszikus szín, minta, tartós, szép varrás.A puha belső mikroszálas bélés védi a telefont karcolás pedig megakadályozza, hogy a csúszik le könnyen. Többfunkciós szorongatta tok.Mind a kártya birtokosa & telefon shell rész mini flip gombok.Levehető akasztó akasztó, amely egy szabadon választható tetszik a módszer anti-theft.Multi-Szín választható, fashion street style, nagy roham lányok vásárolni, majd lógni. Ez a Samsung Z Flip 3 esetben ideértve a kártya birtokosa slot, tudja tartani az AZONOSÍTÓ kártya, hitelkártya, vezetői engedély, bankjegyek, érmék, meg egy kis pénzt.Az all-in-one design lehetővé teszi, hogy vigye az ügyet kívüli lefolytatása nélkül a vastag pénztárca.Ez lesz a tökéletes partner, ha megy vásárolni, sétálni, egy üzleti útra, vagy rövid utazás, vagy dolgozni. Teljes 360° - os védi a telefont, főleg a csukló része. 180 ° könnyen összehajtható, ingyenes megvédeni a z flip 3 esetben.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak