Befoxfo USB Karácsonyi Fény, Telefon Töltő, USB Kábel, valamint Izzó Töltő,50inch 10led Többszínű Elérhető a c-Típusú(1db)
Megújítva

Befoxfo USB Karácsonyi Fény, Telefon Töltő, USB Kábel, valamint Izzó Töltő,50inch 10led Többszínű Elérhető a c-Típusú(1db)

HUF 710.10

Rendelhető

1 A Karácsonyi fények, telefon töltő Kábel 50inch hosszú, jön a 10 LED színes fények, hogy világít, amikor az használatban van.Powered by szabványos USB port, könnyen használható bármilyen töltő port, például, töltő , számítógép, autó.Ha a nincs töltés, akkor lehet használni, mint egy dekoratív fényfüzér. Karácsonyi telefon töltő kábel egy jó módja annak, hogy a Telefon mindig van elég energia.Ez a tökéletes ajándék a család, a barátok, a kollégám.Karácsonyi fények Töltő egy jó módja annak, hogy a Telefon mindig van elég energia.Ez a tökéletes ajándék a család, a barátok, a kollégám.Biztosítunk 12 hónap garancia.Ha bármilyen kérdése van az áruk, pls, nyugodtan lépjen kapcsolatba velünk, mi lesz a kínálat a legjobb, után-szolgáltatás. Csatlakoztassa az USB-be egy számítógép, vagy bármilyen töltő port,lámpák fel, amely egy ünnepi világít, ha be van kapcsolva, mint chargesyour telefon.a multicolorlights a manó a billentyűzeten.Majd izgatott egész évben.Műszaki adatok : 1. LED Mennyiség : 10 db 2. Teljes Hossz : 50inch 3. Fény színe : Piros, Zöld, Kék, Fehér, Sárga, 4. Ez a termék nem rendelkezik adatátviteli funkció. Tartsa távol a gyerekektől. Ha bármilyen probléma ez a tétel, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba közvetlenül, majd segítséget nyújtani.A csomag lista : 1x usb töltő kábel(c-Típusú).

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak