ZHOHO felé vezető 2 Szintek Lóg polcot a Falra Szerelt, Nagy Tömeg Kapacitás Edények Lóg Rack 10 Horgok Konyha Szervező Tárolás(nagy teherbírású)
Megújítva

ZHOHO felé vezető 2 Szintek Lóg polcot a Falra Szerelt, Nagy Tömeg Kapacitás Edények Lóg Rack 10 Horgok Konyha Szervező Tárolás(nagy teherbírású)

HUF 5039.10

Rendelhető

L x W x H : 10megerősített fém vas. ▲【Erős & Stabil Keret】ZHOHO felé vezető Lóg polcot kézzel hegesztett, megerősített fém, a vas, valamint a bevont anti-karcolás fekete festék.A stabil konstrukció, erős, stabil ahhoz, hogy lehetővé teszi, hogy ellenálljon a gravitáció a Különböző edények a konyha.Az új galvanizáló eljárás teszi a Lógó polcot van egy nagy teljesítmény rozsda-igazolás, valamint hőálló, valamint könnyebben tisztítható. ▲【Nagy Lógó Kapacitás】 Teljes méret ZHOHO felé vezető edények lóg rack : 26. Ez a lógó pot rack jellemzők 2 Tier Keret, ami segít lógni több konyhai eszközök, mint a rozsdamentes acél edények, üveg tálak, evőeszközök, valamint fűszer üveg.A 10 extra S-alakú horgokat is segít lógni több edények, kanalak, illetve egyéb konyhai eszközök.A maximális lóg kapacitás 70 LB megfelelő telepítés. ▲【Tökéletesen megszervezni a konyha】Nem kell aggódnia a konyhai eszközök fogy a hely, ZHOHO felé vezető lóg polcot segít megszervezni a konyhában.Ez segít, hogy tiszta a számlálók, valamint szekrények lehetővé teszi, hogy több helyet más célokra.Ez sokkal kényelmesebb, hogy a konyhai eszközök, valamint fűszerek, amikor szükség van rájuk.A konyha tökéletesen szervezett, inkább úgy néz ki, kifogástalan. ▲【Multi telepítési módszer & Alkalmazás】2 telepítési módszerek az edények lógó mellek.Telepítheti a fali polcot a lapos platformra, vagy alatta. 2 különböző telepítési módszerek megmutatja, más-más stílusban.Lehet telepíteni a lógó polcot, jól szerelt bármely tárolási kívánt területet más célokra.Amellett, hogy a konyha, lóg ez polcot is kiváló teljesítményt a fürdőben, bár, kávézó, könyvesbolt, vagy bármely más helyen, ahol szüksége van rá. ▲【100% - ig kockázatmentes Vásárlást】elköteleztük magunkat amellett, hogy a legjobb lóg polcot, a legjobb szolgáltatások mindenkinek.Így vásárolni a legnagyobb bizalmat.Ha bármilyen probléma van a Felakasztott polcot, vagy bármilyen okból elégedetlen vagy, egyszerűen lépjen velünk kapcsolatba, majd cserélje ki, vagy visszatéríti a sorrendben, amint lehetséges. 100% - os kockázati ingyenes!Nulla szóváltás, nulla vár.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak