Konyha, Tároló Állvány, Konyha, Tároló Polc Teleszkópos 58 Max. Szélesség, Csúszásmentes Műanyag Multi Funkcionális Haza (8512 2)
Megújítva

Konyha, Tároló Állvány, Konyha, Tároló Polc Teleszkópos 58 Max. Szélesség, Csúszásmentes Műanyag Multi Funkcionális Haza (8512 2)

HUF 3.00

Rendelhető

58 Max Szélesség : Nagy kapacitású tároló, dupla rétegű tárhely; A bal, illetve a jobb lehet nyúlt 58 anélkül, hogy korlátozott a kabinet tér.Jellemzők : Ez a rack jellemzők erős, teherbíró ingatlan, ingyenes bővítése, többcélú, a megnövekedett kapacitás, vízálló, valamint esővédő.Több Funkciós : Ez a multi funkcionális teleszkópos polc, ingyenes bővítése, ami szilárd, stabil, hogy használja a mikrohullámú sütő, tűzhely, fűszer tálba.Csúszásgátló Szőnyeg : A csúszásgátló szőnyeg alján egy újabb réteg védelmet biztosít a tágulási keret, amely nem rázza meg nem csúszik, ha van víz az asztalon.Prémium Műanyag : Ez a konyha, tároló polc készült prémium műanyag anyag tartós, hosszú élettartam. Több Funkciós : Ez a multi funkcionális teleszkópos polc, ingyenes bővítése, ami szilárd, stabil, hogy használja a mikrohullámú sütő, tűzhely, fűszer tálba. Jellemzők : Ez a rack jellemzők erős, teherbíró ingatlan, ingyenes bővítése, többcélú, a megnövekedett kapacitás, vízálló, valamint esővédő. Szélesség : Nagy kapacitású tároló, dupla rétegű tárhely; A bal, illetve a jobb lehet nyúlt 58 anélkül, hogy korlátozott a kabinet tér. Prémium Műanyag : Ez a konyha, tároló polc készült prémium műanyag anyag tartós, hosszú élettartam. Csúszásgátló Szőnyeg : A csúszásgátló szőnyeg alján egy újabb réteg védelmet biztosít a tágulási keret, amely nem rázza meg nem csúszik, ha van víz az asztalon.Spec : Elem Típus : Konyhai Tároló Rack Material : Plastic Package List : 1 x Kitchen Tároló Állvány.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak