ABOOFAN Japán Papír Lantern Peach Blossom Lámpás Kerek Kínai Lógó Lámpák Medálok Esküvő Party Dekoráció 35cm (Rózsaszín)
Megújítva

ABOOFAN Japán Papír Lantern Peach Blossom Lámpás Kerek Kínai Lógó Lámpák Medálok Esküvő Party Dekoráció 35cm (Rózsaszín)

HUF 1025.10

Rendelhető

??JAPÁN LÁMPÁSOK Ez a Japán stílusú lámpás egyezik hát a legtöbb környezetben, mint például lakások, éttermek, bárok, stb ??SUSHI LÁMPA LÁMPÁK a hagyományos Japán lámpás a tökéletes dekoráció egy kulturális témájú bulit, valamint segít az ünnepi hangulat. ??DEKORATÍV VIRÁG LÁMPA Ez a lámpa könnyen felfüggesztheti, valamint az a hely, bárhol dekoráció van szükség, időt takarít meg energiát. ??SUSHI ÉTTEREM LÁMPÁS Gyönyörű kivitelezés, magas minőségű anyagok, add ezt a lámpást egy egyszerű, de mégis bájos megjelenés. ??KEREK LÓGÓ LÁMPÁK használhatja ezt a Japán lámpás magad vagy, mint egy ajándék szeretteinek, a születésnapok, Karácsony, stb. ??JAPÁN LÁMPÁSOK Ez a Japán stílusú lámpás egyezik hát a legtöbb környezetben, mint például lakások, éttermek, bárok, stb. ??SUSHI LÁMPA LÁMPÁK a hagyományos Japán lámpás a tökéletes dekoráció egy kulturális témájú bulit, valamint segít az ünnepi hangulat. ??DEKORATÍV VIRÁG LÁMPA Ez a lámpa könnyen felfüggesztheti, valamint az a hely, bárhol dekoráció van szükség, időt takarít meg energiát. ??SUSHI ÉTTEREM LÁMPÁS Gyönyörű kivitelezés, magas minőségű anyagok, add ezt a lámpást egy egyszerű, de mégis bájos megjelenés. ??KEREK LÓGÓ LÁMPÁK használhatja ezt a Japán lámpás magad vagy, mint egy ajándék szeretteinek, a születésnapok, Karácsony, stb.Description This a termék egy összecsukható lámpás, tömör anyagok, biztonságos, tartós.Tud szolgálni egy darabig, anélkül, hogy könnyen sérült.A termék kiváló összecsukható lámpás ezt lehet, hogy több kényelem, amely lehetővé teszi, hogy egy kényelmesebb élmény.Jellemzők-Szín : Mint Látható/-Anyag : Papír, vas,/-Méret : 35.00cm/ - Megjegyzés : Nincs fényforrás/- Ez a Japán stílusú lámpás egyezik hát a legtöbb környezetben, mint például lakások, éttermek, bárok, stb.- Gyönyörű kivitelezés, magas minőségű anyagok, add ezt a lámpást egy egyszerű, de mégis bájos nézd.- Ez a hagyományos Japán lámpás a tökéletes dekoráció egy kulturális témájú bulit, valamint segít az ünnepi hangulat.- Akkor használja ezt a Japán lámpás magad vagy, mint egy ajándék szeretteinek, a születésnapok, Karácsony, stb.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak