Hulzogul az Insta 360 X3 Szilikon tok Objektív Fedél Készlet Insta 360 X3 Panorámás Akció Kamera Tartozék (Három Színben)
Megújítva

Hulzogul az Insta 360 X3 Szilikon tok Objektív Fedél Készlet Insta 360 X3 Panorámás Akció Kamera Tartozék (Három Színben)

HUF 3.33

Rendelhető

1 Kompatibilis modellek : A szilikon tok alkalmas a Képeket a 360 X3 szilikon.Megjegyzés : Csak a szilikon borító, mások nem tartalmazza. Jó védelem : Tartós, puha szilikon, valamint mintás design hozzáadása kiváló tapadás and drop védelmet, így a kamera nem csúszik le könnyen. Ütésálló Szilikon : az oldalán A védő az esetben megvastagodott, úgy, hogy a kamera lehet hatékonyan védi a karcolások, törések, napi kárt. Pontos metszés : A fedelet nyitott egy igazi gép, minden lyuk pontosan vágni, ami nem befolyásolja az élményt. Könnyű, Hordozható : Add minimális ömlesztett, hogy a kamera pedig soha nem lesz teher.Leírások : Tartós, puha szilikon, valamint megfogható design hozzáadása kiváló tapadás el a védelmet.Az oldalán a védő az esetben megvastagodott.Hatékonyan védi a karcolás, törés, valamint a napi kárt.Műszaki adatok : Anyag : szilícium-dioxid gel Color : Piros, kék, black Product méret : 116*49.98in Specifications : Kamera szilikon fedél *1 Lencse védőburkolat *1.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak