YCDJCS T-bar Sor Többfunkciós 3 az 1-ben Acél Fali Akna Rack Core Képzés Súlyzó Állvány Súlyzó Lemez Rack súlyemelés erőgépek (Szín :
Megújítva

YCDJCS T-bar Sor Többfunkciós 3 az 1-ben Acél Fali Akna Rack Core Képzés Súlyzó Állvány Súlyzó Lemez Rack súlyemelés erőgépek (Szín :

HUF 2339.10

Rendelhető

【Masszív, tartós】 : A T-rúd fogantyú készült masszív, acél, használata hegesztési varrat nélküli technológia biztosítja a legjobb szerkezeti szilárdság, úgy, hogy a forgó sor ellenáll a nagyobb súlyt 【】 Szolgáltatások : Humanizált design, a kombináció a három funkciók (Akna Rack, súlyzó lóg, s Súlyzó bár beillesztés ) egy rack több célra, hogy megfeleljen az igényeinek több funkciót.Ez a legjobb választás edzőteremmel, valamint otthoni fitness. 【Falra szerelhető telepítés】 : telepítve van minden-acél belső erőszakos terjeszkedés csavarok, ami szép, határozott, erős teherbírás, majd fel lehet használni, a fitness otthon bizalommal. 【Gyors & Könnyű Telepíteni】 : van egy csomó fitnesz felszerelés elérhető a legjobb eredményeket, de ők is a legjobb ár.Ez a T Bar Sor könnyen beállítható.Ugrál a kart a súly lemez, meg fogja találni több elég ahhoz, hogy elég a feszültség, hogy a vonat az izmok. 【Átfogó Gyakorlat Képzés】 : A különböző súlyok, súlyzók, illetve különböző speciális képzés kezeli, akkor nyúlik mellkasi izmok, hasizmok, hátizmok, comb, valamint vádli izmait, boka, alkar, csukló, markolatok, nyak -, váll izmait. 【Masszív, tartós】 : A T-rúd fogantyú készült masszív, acél, használata hegesztési varrat nélküli technológia biztosítja a legjobb szerkezeti szilárdság, úgy, hogy a forgó sor ellenáll a nagyobb súlyt. 【】 Szolgáltatások : Humanizált design, a kombináció a három funkciók (Akna Rack, súlyzó lóg, s Súlyzó bár beillesztés ) egy rack több célra, hogy megfeleljen az igényeinek több funkciót.Ez a legjobb választás edzőteremmel, valamint otthoni fitness. 【Falra szerelhető telepítés】 : telepítve van minden-acél belső erőszakos terjeszkedés csavarok, ami szép, határozott, erős teherbírás, majd fel lehet használni, a fitness otthon bizalommal. 【Gyors & Könnyű Telepíteni】 : van egy csomó fitnesz felszerelés elérhető a legjobb eredményeket, de ők is a legjobb ár.Ez a T Bar Sor könnyen beállítható.Ugrál a kart a súly lemez, meg fogja találni több elég ahhoz, hogy elég a feszültség, hogy a vonat az izmok. 【Átfogó Gyakorlat Képzés】 : A különböző súlyok, súlyzók, illetve különböző speciális képzés kezeli, akkor nyúlik mellkasi izmok, hasizmok, hátizmok, comb, valamint vádli izmait, boka, alkar, csukló, markolatok, nyak -, váll izmait.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak