7DB Bőr Maró Penész Kerek Harang Alakú Tér Penész Vágó Penész Vágás Lyukasztó Eszköz Bőr Folyamat Lyukasztó, Penész - (Szín: A06-7DB)
Megújítva

7DB Bőr Maró Penész Kerek Harang Alakú Tér Penész Vágó Penész Vágás Lyukasztó Eszköz Bőr Folyamat Lyukasztó, Penész - (Szín: A06-7DB)

HUF 2.33

Rendelhető

Szín : A06-7 DBAnyaga : Magas széntartalmú acél.Modell száma : RX489. A csomag tartalmazza : 7 méretű kést die Die Vágott Méret : 20/25/30/35/40/45/50mm You a következők a Bélyeget : - Bőr minta.- Különleges alakú kártya nevét.- A tömegtermelés nagy mennyiségű ugyanaz a minta.- de olyan, ahol a képzelet elérheti!Megjegyzés : 1.Az igazi színe a tétel kissé eltérhetnek a kép látható a honlapon, sok tényezőtől függ, például a fényerőt a monitort, majd a fény brightness2.Mivel a termék által mért kezét, a méretét csak tájékoztató jellegű, de lehetnek hibák.Köszönöm a megértését!Üdv !Üdv csepp bármilyen kérdése van velünk, köszönjük, hogy néz ki!Shipping1. Mi a Hajó, hogy az egész világon (Kivéve az egyes országok APO/FPO). Küldjük a csomagot Kínából keresztül a levegő a poszton. Szállítási idő függ a Szállítási Fuvarozó -, Vám -, valamint Post Feladásának rendeltetési hely, illetve más tényezők is.A legtöbb csomagok lehetne kapott 20 munkanap (4 hét).Visszatér Policy1. Elfogadjuk e-Mail kérelmek visszatér 7 munkanapon belül megkapták a rendelést.Ha az elemet a birtokában lévő több, mint 7 nap, úgy vélik, használt, mi pedig nem kérdés, hogy egy Elem részletek : Set típus : YESType a : NOMaterial : Magas széntartalmú steel Model száma : RX489 Origin : Szárazföldön China Quantity : 7 DB.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak