Intoval Metal Banda, a Fitbit Inspirálja 2 / Inspire HR/Inspirálja, Rozsdamentes Acél Csere Zenekarok a Nők, a Férfiak (Kis, Ezüst)
Megújítva

Intoval Metal Banda, a Fitbit Inspirálja 2 / Inspire HR/Inspirálja, Rozsdamentes Acél Csere Zenekarok a Nők, a Férfiak (Kis, Ezüst)

HUF 898.20

Rendelhető

【Tökéletes】A zenekar kifejezetten a Fitbit Inspirálja 2, Inspirálja óra, ami Inspirál 【Egyedi Design】A zenekar jön egy jobb erős lezárást kapocs, amely a helyén marad alatt is a legerősebb tétel.Alig érez semmit a csuklóját, ezzel a vékony, ultra-könnyű, lélegző watchband. 【Könnyű Telepítés】Prémium rozsdamentes acél zenekarok csiszolt élek, nem szükséges eszközök.Szuper könnyű telepíteni & átméretezés & uninstall.Ez biztosítja a legjobb visel élményt ad egy szép, professzionális megjelenés minden alkalomra. 【A csomagolás Tartalma】1 x hosszú darab zenekar, 1 x fém húz, 3 x csapok, 1 x felhasználói kézikönyv 1 x szolgáltatás kártya (Fitness tracker NEM TARTALMAZZA). 【Garancia】12 hónap Ingyenes csere, vagy a teljes vételárat, ha bármilyen kérdés vagy problémája van, vagy problémát, e-mail minket.Fogjuk vissza 24 órán belül.Mindent megteszünk, amit lehet, hogy boldog légy.Intoval metal zenekarok kompatibilis Fitbit Inspirálja 2 / Inspire HR / Inspire Megfelelő Eszközök : - A Fitbit Inspirálja 2 (2nd gen) - A Fitbit Inspirálja HR / Inspire (1st gen), Mi van a csomagban? 1 x hosszú darab zenekar 1 x fém lug 3 x tartalék csapok 1 x felhasználói kézikönyv 1 x szolgáltatás kártya Különböző Színek : Ezüst, Rózsa Arany, Fekete, Színes.Dimenzió, valamint Méret : - Kis méret 5.2""hüvelyk csuklóját.7"" hüvelyk csuklóját. - A mérete, szorító érzés a heveder könnyen lehet állítani. 12 Hónap Jótállás : - gondtalan csere során a garancia. - A gyors választ 24 órán belül.Gyik & Tippek : 1.Nehéz telepíteni a zenekar?Nem nehéz.Kérjük, kövesse a telepítési útmutató a csomag.Próbálja meg használni a 3. tartalék pin-kód, ha szükséges. Nem a zenekar gubanc ruhát?Általában nem.De javasoljuk, hogy az ügyfelek nem használják ezt a bandát, amikor rajta menetes ruhák vannak hiányosságok között fém háló, mely elkapni a fonalat, amikor a háló alakja megváltozott. *Meleg tippek*lehet, hogy egy kis színt különbség miatt monitor & környezet fény.A stílus, minőség, minden más ugyanaz.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak