FEL URARA PUP július 4-Kutya Kendő, Hazafias Kendő a Közepesen Nagy Kutya, Aranyos Hazafias Kiskutya Kendő, Pamut Amerikai Zászló
Megújítva

FEL URARA PUP július 4-Kutya Kendő, Hazafias Kendő a Közepesen Nagy Kutya, Aranyos Hazafias Kiskutya Kendő, Pamut Amerikai Zászló

HUF 899.10

Rendelhető

❤Háromszög Méret : L kendő =30 x 21 x 21(76 cm x 53cm x 53cm)Ezt a kendőt a négyzet alakú.Összecsukható sarokig, hogy egy háromszög.Javasoljuk, hogy az intézkedés a pet nyakát annak biztosítása érdekében, megveszem a megfelelő kendő szerint a mérettáblázat.
❤Kiváló Minőségű Pamut : Prémium pamut anyagból készült, nem bántja a kutya bőrét.Biztonságos, puha, tartós, vastagabb, kényelmes.Dupla rétegű, hogy a kendő sokkal tartósabb.
❤Függetlenség Napja Kendő : Klasszikus Amerikai lobogó, Csillag mintás kendő különösen alkalmas július 4-én.Amerikai zászló kendő jobban mutatja a kutya hazafiság.Nagyon könnyű felvenni.
❤Mosás : mosógépben mosható a hideg, feküdj, hogy száraz.Mossa fel szépen, anélkül, vasalás.Ha a kendő kell szüntetni, kérjük válasszon használni, alacsony lángon.
❤Figyelem : Ne hagyja, hogy a kutya harap a kendőt.Előfordulhat, hogy nem kap pontosan ugyanaz a minta, mint a kép, mert az anyagot használják, hogy a kendő vágott véletlenszerűen.Ha bármilyen kérdése van, ne habozzon kapcsolatba lépni velem.Én leszek a szolgáltatás a nap 24 órájában.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak