Ingborsa Kutyája Sétáló Macska Kutya a Négy Kerék Fuvarozó Sétálnak Szekér Időjárás Fedél a Tároló Kosár Kicsi Közepes Kutya, Macska.
Megújítva

Ingborsa Kutyája Sétáló Macska Kutya a Négy Kerék Fuvarozó Sétálnak Szekér Időjárás Fedél a Tároló Kosár Kicsi Közepes Kutya, Macska.

HUF 1.00

Rendelhető

Háló ?【Reverzibilis kezelni】 : Húzd fel a reverzibilis intézni,lehetővé teszi, hogy a pet szembenézni a tulajdonos számára a biztonság érzése.Ez a reverzibilis szolgáltatást tud nyújtani háziállat egy vizuális élmény, különböző irányokba. ?【Hasznos Design】 : egy extra tároló kosár alatt a kutya babakocsi a pénztárca, játékok, úgy bánik.Ez nagy bevásárló kemping, utazás a szeretett kisállat.Amellett, gyönyörű bőr minta karfa, mind gyönyörű, kopásálló, gyakorlati. ?【Hordozható&Jól sikerült】 : a szerkezet A pet-babakocsi, könnyű ötvözet, acél.A tömeg a kisállat, babakocsiban, csak 17lbs, de lehet betölteni 44lbs.Készült karcálló szövet, ötvözött acél keret.A négy kerekek környezetbarát Eva gumik,amely lehetővé teszi, hogy könnyedén megbirkózzon különböző útviszonyok. ?【Több háló windows】 : Cipzárak vannak felszerelve, az első könnyű használat.A háló ablaka nem csak lehetőség a kisállat kíváncsiság, a külső világ,élvezze a napsütést, valamint a táj, a külső világban, hanem elősegítik a légi forgalomban, illetve, hogy laza, kényelmes. ?【Könnyen Összeszerelhető&Hajtás】 : Ez a pet babakocsi könnyen összeszerelhető a perc, nem igényel eszközöket.A pet babakocsi használható, mint egy kisállat, babakocsiban, vagy pet kocsi.Ez könnyen összecsukható, néhány másodperc alatt.Az irányt a kezelni lehet változtatni, oda-vissza, az ön igényei szerint,ez a reverzibilis szolgáltatást tud nyújtani háziállat egy vizuális élmény, különböző irányokba.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak