BB Hapeayou Tekercs Zsinór (4db) Biztonsági, nagy teherbírású Kihúzható Tekercselt Hevedert a Karabiner a horgászfelszerelés, Fogó,
Megújítva

BB Hapeayou Tekercs Zsinór (4db) Biztonsági, nagy teherbírású Kihúzható Tekercselt Hevedert a Karabiner a horgászfelszerelés, Fogó,

HUF 989.10

Rendelhető

【 Behúzható Rögzítésre】 A tekercselt zsinór lesz 7 szál Acél Huzal tartozékait világos, gumi, van egy cink ötvözetből készült Forgatható Snap mindkét végén erős ahhoz, hogy ellenálljon, nagy teherbírású 【Teljesen Rugalmas】 fog nyúlik ki, hogy szinte 42 hüvelyk, de majd pattintsa vissza azonnal, mint egy gumiszalag, amikor elengeded(legalább vissza 95%), az extra hosszúságú ad nagyobb szabadságot, az eszközök.a vizsgálat után minden kantár, az eredmény, hogy az átlagos feszültség legalább 22 lb (10 KG). 【Tovább Elemek Biztonságos 】 Biztonsági kötél összekötő kábel a horgászfelszerelés, drága Eszközök, nem fél, hogy elveszíti alapvető kit a mocsárban!. 【Többfunkciós Eszköz】 Ez a zsinór széles körben használják a szabadban, nem csak horgászni, hanem kemping, túrázás, vadászat, csatolja könnyen öv, hátizsák, mellény, vagy kajak biztonságos kulcsok, síp, horgászat fogó, horog eltávolító, megfogó, illetve egyéb foglalkozik. 【TÖKÉLETES ÉRTÉKESÍTÉS UTÁNI】Ha bármilyen probléma van használatban, majd adja ki újra vagy visszatérítés ingyen.Ügyfélszolgálatunk 24 órán online. 【 Behúzható Rögzítésre】 A tekercselt zsinór lesz 7 szál Acél Huzal tartozékait világos, gumi, van egy cink ötvözetből készült Forgatható Snap mindkét végén erős ahhoz, hogy ellenálljon, nagy teherbírású. 【Teljesen Rugalmas】 fog nyúlik ki, hogy szinte 42 hüvelyk, de majd pattintsa vissza azonnal, mint egy gumiszalag, amikor elengeded(legalább vissza 95%), az extra hosszúságú ad nagyobb szabadságot, az eszközök.a vizsgálat után minden kantár, az eredmény, hogy az átlagos feszültség legalább 22 lb (10 KG). 【Tovább Elemek Biztonságos 】 Biztonsági kötél összekötő kábel a horgászfelszerelés, drága Eszközök, nem fél, hogy elveszíti alapvető kit a mocsárban!. 【Többfunkciós Eszköz】 Ez a zsinór széles körben használják a szabadban, nem csak horgászni, hanem kemping, túrázás, vadászat, csatolja könnyen öv, hátizsák, mellény, vagy kajak biztonságos kulcsok, síp, horgászat fogó, horog eltávolító, megfogó, illetve egyéb foglalkozik. 【TÖKÉLETES ÉRTÉKESÍTÉS UTÁNI】Ha bármilyen probléma van használatban, majd adja ki újra vagy visszatérítés ingyen.

A javaslat jellemzői

※ Color:
black
※ Type:
Fishing Accessory
※ Material:
Zinc Alloy & Steel Wire
※ Weight:
About 0.08lb each
※ Original spring length:
About 5inch.
※ Maximum extendable length:
42inch
※ Status:
100% new and high quality.
※ Package Included:
4 * Coil Lanyard
ADVANTAGE:
1. Small volume, light weight and easy to carry. Built in 7 strands Steel Wire with PVC Coating, tough and hard to break,recover to 95% original after pulling. :
2.The carabiner is solid and the gate is well aligned and close tightly, it can be revolved. :
3. 360 Degrees Rotation prevent coiled lanyards knotting;Otherwise it may cause winding, and inconvenient to use; :
4. Compared with ordinary plastic coiled lanyard, our coiled lanyards adopt the aluminum pipe crimping, and the force can reach 22lb, which can bear most of the outdoor sports tools. :
Tips:
Any quality problems, SEND E-MAIL TO US, give you the most perfect after-sales service, so that you can be more assured! :

Vevők, ahogy választanak