Sampon tartó Fali Zuhany Gél Üveg Rack Horog Öntapadó Falra Szerelt Mágikus Massza Sampon Szívó Fal Típus Varrat nélküli Horog(3 Db)
Megújítva

Sampon tartó Fali Zuhany Gél Üveg Rack Horog Öntapadó Falra Szerelt Mágikus Massza Sampon Szívó Fal Típus Varrat nélküli Horog(3 Db)

HUF 3.33

Rendelhető

【Szuper ragasztó】sampon tartó fali zuhany készült, a magas minőségi anyagok, kényelmes, biztonságos, nem mérgező, íztelen, szagtalan, erős, tartós, nedvesség vagy víz-ellenálló a maximális terhelés egyetlen horog 8 kiló, amelyek megfelelnek a legtöbb szüksége van az élet. 【Öntapadó design】Ragasztó zuhany üveg tartót a falra, erős ragasztó, nem kell semmilyen szakmai készségek, eszközök telepítése, könnyű, gyors, nincs fúrás, vagy kárt okozhat a falon, csak tiszta, a falon tartsa szárazon. 【Könnyen telepíthető】sampon jogosultja szó nélkül ütni design, egyszerű, gyors telepítés tusfürdő üveg horog nélkül készségek vagy eszközök.Hatékony használata a függőleges tér, tartsa a szoba tiszta, rendezett. 【Alkalmazandó hatálya】zuhany palacktartó alkalmas sampon, tusfürdő, testápoló üveg legtöbb palackozott termékek.Alkalmas csempe, márvány, fa panel, fa ajtó, üveg -, fém -, minden sima felületen. 【Minőségbiztosítási】Egy készlet 3 db.Ügyfeleink minden hozzánk, ha ön nem elégedett a vásárlás sampon tartó fali zuhany, majd cserélje ki a sérült vagy hibás terméket ingyen, vagy az ajánlat egy teljes visszatérítést. 【Szuper ragasztó】sampon tartó fali zuhany készült, a magas minőségi anyagok, kényelmes, biztonságos, nem mérgező, íztelen, szagtalan, erős, tartós, nedvesség vagy víz-ellenálló. a maximális terhelés egyetlen horog 8 kiló, amelyek megfelelnek a legtöbb szüksége van az élet. 【Öntapadó design】Ragasztó zuhany üveg tartót a falra, erős ragasztó, nem kell semmilyen szakmai készségek, eszközök telepítése, könnyű, gyors, nincs fúrás, vagy kárt okozhat a falon, csak tiszta, a falon tartsa szárazon. 【Könnyen telepíthető】sampon jogosultja szó nélkül ütni design, egyszerű, gyors telepítés tusfürdő üveg horog nélkül készségek vagy eszközök.Hatékony használata a függőleges tér, tartsa a szoba tiszta, rendezett. 【Alkalmazandó hatálya】zuhany palacktartó alkalmas sampon, tusfürdő, testápoló üveg legtöbb palackozott termékek.Alkalmas csempe, márvány, fa panel, fa ajtó, üveg -, fém -, minden sima felületen. 【Minőségbiztosítási】Egy készlet 3 db.Ügyfeleink minden hozzánk, ha ön nem elégedett a vásárlás sampon tartó fali zuhany, majd cserélje ki a sérült vagy hibás terméket ingyen, vagy az ajánlat egy teljes visszatérítést.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak