Köröm Karom Többi Manikűr, Kezét a Párna Szakmai Levehető Köröm Kéz Többi Párna Rozsdamentes Acél Támogatás Láb Köröm Szalon Otthon
Megújítva

Köröm Karom Többi Manikűr, Kezét a Párna Szakmai Levehető Köröm Kéz Többi Párna Rozsdamentes Acél Támogatás Láb Köröm Szalon Otthon

HUF 3420.90

Rendelhető

【Magas Minőségű Anyag】Köröm kezét a párna kar többi készült kiváló minőségű mikroszálas PU bőr, szuper puha, kényelmes, hatékonyan enyhíti a kezét fáradtság, az ügyfelek, illetve csökkenteni a kéz nyomás alatt köröm, alkalmas köröm szalon 【Alkalmas 99% - Os Szöget Lámpák】A magassága a manikűr kezét a párna már szigorúan mért.Könnyen hely a köröm lámpa keze alatt a párnát, ami hozza az ügyfelek egy jó köröm tapasztalat kényelmesen, gyorsan. 【Erős Támogatást】Köröm kéz többi párna van szerelve 4 rozsdamentes acél támogatja a lábad, szilárdan rögzített, nem csúszik, hogy mindkét oldalon, tartós, nem rozsdás, ez a medve egy nagy súly, nem deformálódik, jobb, mint a normál köröm kezét párnák. 【Könnyen tisztítható】a design, A köröm szalon kar többi párna egyszerű, de stílusos.Csak akkor kell óvatosan törölje le egy nedves ruhával, amikor a tisztítás.Megjegyzés : ne használjon savas vagy maró folyadékok, hogy tiszta köröm keze a párna. 【Széles Körben Használt】Méret : Kb.Stílus divatos, elegáns, gyönyörű.A manikűr karfa párna alkalmas professzionális szalonok, haza DIY, köröm szerelmeseinek, a divat, hölgyeim, ez egy alapvető eszköz a köröm.Tulajdonságok : Állapot : 100% Új Elem Típus : Nail Art Kezét a Párna Anyaga : Mikroszálas PU bőr + rozsdamentes acél Funkciók : Kézi párnák általánosan használt köröm, ami akkor kényelmes, amikor egy köröm, stabilizálja a kezét, csökkenti a nyomást a kezét, majd enyhíti a kezét, fáradtság.Felhasználás : Háztartási, köröm szalon, stb.1 a Csomag Lista : 1 x Kezét a Párna 4 x Támogatás Lábát 20 x 1 Csavart x Hex Csavarkulcs Megjegyzés : 1. Kérem, engedje meg, enyhe hiba miatt kézi mérés.Köszönöm a megértést. Monitorok nem kalibrált azonos, elem szín jelenik meg képeket lehet mutatja kismértékben eltér a valós tárgy.Kérjük, vegye az igazi, mint a standard.

A javaslat jellemzői

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Nail Art Hand Pillow
Material:
Microfiber PU leather + stainless steel
Features:
Hand pillows are commonly used in nail art, which makes you comfortable when doing nail art, stabilizes the hands, reduces pressure on the hands, and relieves hand fatigue.
Uses:
Household, nail salon, etc.
Size:
Approx. 40 x 15 x 15.6cm / 15.7 x 5.9 x 6.1in
Package List:
1 x Hand Pillow:
4 x Support Leg:
20 x Screw:
1 x Hex Wrench:
Note:
1. Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Vevők, ahogy választanak