Átmeneti szövetségi kormánynak, Boksz Cipő Könnyű, Férfi Cipő, Birkózó Cipő, Súlyemelő Cipő, Férfi ruházat, Női, Fiúk & Lányok Cipő (Narancs,
Megújítva

Átmeneti szövetségi kormánynak, Boksz Cipő Könnyű, Férfi Cipő, Birkózó Cipő, Súlyemelő Cipő, Férfi ruházat, Női, Fiúk & Lányok Cipő (Narancs,

HUF 3.00

Rendelhető

Vissza lehet ezt a tételt, bármilyen okból is : nincs szállítási díjatA tételt vissza kell küldeni az új, még nem használt állapotban.Menj A Rendelések elkezdeni a visszatérés.Nyomtatás vissza a szállítási címkét.Vissza lehet ezt a tételt, bármilyen okból is : nincs szállítási díjat.A tételt vissza kell küldeni az új, még nem használt állapotban.Menj A Rendelések elkezdeni a visszatérés.Nyomtatás vissza a szállítási címkét.Vissza lehet ezt a tételt, bármilyen okból is : nincs szállítási díjat.A tételt vissza kell küldeni az új, még nem használt állapotban.Menj A Rendelések elkezdeni a visszatérés.Nyomtatás vissza a szállítási címkét.
? Poli Gumi Talp.
? Tapadást, Stabilitás, & Komfort : Takeshi Harc Felszerelés Profi Boksz Cipő össze a tapadás, a stabilitás, kényelem a végső Férfi cipők, női gyűrű.A lightweight design, egyedi külső talp lehetővé teszi a robbanó agility egy lehorgonyzott markolat a pinpoint szelvények.
? Jellemzők : a box berendezés, felszerelés, sneakers cipők készült valódi marhabőr.Tökéletes Boksz Cipő, bowling cipőt, golf cipő a férfiak, fiúk cipő, tornacipő, fiúk, ruha, cipő .
✅ Megfelelő Design Harci Csizma : az Összes box berendezés , birkózás felszerelés fekete fény cipő lányoknak csizma női férfi cipő tervezték készült a különleges csapat, amelyet-a gyűrű harcosok, majd edző.
? Épült, Hogy a Múlt : A Takeshi Harc Sebességváltó-férfi, női boksz cipő épült tartós mikroszálas bőr, panelek, majd egy vékony gumi külső talp, amely elvégzi a legjobb, vászon a ringben.TAKESHI HARC FELSZERELÉS® Építeni Harc, Fitness, Birkózás Gear, Hogy Segítsen A Jobb Képzés. ?Abszolút Kontroll A Gyűrű Takeshi Harc Felszerelés Profi Boksz Cipő könnyű a robbanó mozgás, mint összekeverjük, majd csúsztassa körül a gyűrű agility, precíziós. ⚡Lehorgonyzott Markolat Max Teljesítmény Rugalmas talp a ferde hornyok biztosítják a stabil, horgonyzott markolat a ringben egyéni toe gyűrődések, hogy biztosít tapadást, az pontosan látja, a maximális energia átvitelt, amikor ütni. ?Comfort & Fit A Takeshi Harc Felszerelés Profi Boksz Cipő nyújt illeszkednek a közepes magasság építeni, amely támogatja a bokáját.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak