AOUTLE Üveg Polírozó Készlet, 34pcs/Set Scratch Remover Készlet Ablak, Szélvédő Javítás, Cérium-Oxid Polírozás Por lengyel
Megújítva

AOUTLE Üveg Polírozó Készlet, 34pcs/Set Scratch Remover Készlet Ablak, Szélvédő Javítás, Cérium-Oxid Polírozás Por lengyel

HUF 3.00

Rendelhető

Hatékonyan : Ceric-dioxid a legjobb polírozás por üveg karcolás, mert a kémiai, illetve fizikai reakcióHasználata egyszerű : Csak mix por, vízben, majd alkalmazni, hogy az üveg felületén a fényezés éreztem, hogy helyreállítsa a karcolt ablakok, tükrök, autó szélvédője, még a gépkocsi fényszóró új állapot.Gyakorlati DIY javítás pohár készlet, több fajta, polírozó eszköz, teljesen az ön számára.Utasítás : Keverjük össze a polírozás por, víz a tészta (magasabb koncentráció jobban működik).Nedves a gyapjú kerék vízzel, majd egyenletesen kell alkalmazni a vegyes polírozás por a gyapjú kormányt, hogy lengyel, Amikor polírozás, kérjük, dörzsölje a pohár előre-hátra egyenes vonalban.Ne feledje, hogy ne rajzoljon körbe-körbe, ez nem fog működni!.Amikor kézi polírozás, első használják csiszolópapírral, hogy a lengyel az üveget, amíg az üveg szőrös, majd többször törölje le polírozás por.Győződjön meg róla, hogy tartsa tisztán, valamint ingyenes a szennyeződések.Eltart egy ideig, majd türelmet igényel.Ez csak alkalmas sekély karcolások.Hatékonyan : Ceric-dioxid a legjobb polírozás por üveg karcolás, mert a kémiai, illetve fizikai reakció.Használata egyszerű : Csak mix por, vízben, majd alkalmazni, hogy az üveg felületén a fényezés éreztem, hogy helyreállítsa a karcolt ablakok, tükrök, autó szélvédője, még a gépkocsi fényszóró új állapot.Gyakorlati DIY javítás pohár készlet, több fajta, polírozó eszköz, teljesen az ön számára.Utasítás : Keverjük össze a polírozás por, víz a tészta (magasabb koncentráció jobban működik).Nedves a gyapjú kerék vízzel, majd egyenletesen kell alkalmazni a vegyes polírozás por a gyapjú kormányt, hogy lengyel, Amikor polírozás, kérjük, dörzsölje a pohár előre-hátra egyenes vonalban.Ne feledje, hogy ne rajzoljon körbe-körbe, ez nem fog működni!.Amikor kézi polírozás, első használják csiszolópapírral, hogy a lengyel az üveget, amíg az üveg szőrös, majd többször törölje le polírozás por.Győződjön meg róla, hogy tartsa tisztán, valamint ingyenes a szennyeződések.Eltart egy ideig, majd türelmet igényel.Ez csak alkalmas sekély karcolások.

A javaslat jellemzői

Material:
multiple
Color:
as shown
Size:
multi
Package include:
1pc X 8 Oz High Grade Cerium Oxide Powder:
2pcs x 2 inch (50mm) Polishing Disc Backing Pad:
4pcs x 2 inch (50mm) Wool Felt Polishing Pad:
2pcs x Wool Felt Polishing Wheel:
25pcs x Sandpaper:
Note:
1. Due to the light and screen difference, the item's color may be slightly different from the pictures.:
2. Please allow 0.5-2 cm differences due to manual measurement.:
Instructions:
Mix the polishing powder and water into a paste (a higher concentration works better). :
Wet the wool wheel with water, and then evenly apply the mixed polishing powder on the wool wheel to polish it :
When polishing, please rub the glass back and forth in a straight line. Remember not to draw circles, it will not work! :
When manually polishing, first use sandpaper to polish the glass until the glass is hairy, and then repeatedly wipe with polishing powder. Be sure to keep it clean and free of impurities. It takes a long time and requires patience. It is only suitable for shallow scratches. :

Vevők, ahogy választanak