Tér Wc-Ülőke, Fehér, Puha Közel gyorskioldó Wc Fedél Fedél, csúszásgátló, valamint Anti-Offset, Egyszerű, Tiszta, Könnyen Telepíthető, Fehér
Megújítva

Tér Wc-Ülőke, Fehér, Puha Közel gyorskioldó Wc Fedél Fedél, csúszásgátló, valamint Anti-Offset, Egyszerű, Tiszta, Könnyen Telepíthető, Fehér

HUF 1926.00

Rendelhető

?MAGAS MINŐSÉGŰ KARBAMID-FORMALDEHID BORÍTÓ : Utánozták kerámia szerkezetű, sima, finom, karcolás-ellenálló, nem könnyű sárgák, tűzgátló, tartós ?PUHA KÖZEL WC-ÜLŐKE : Az ülőke, wc ülőke lehet zárni, lassan, csendesen, amely nem mert hangosan becsapta vagy kézzel odakapott.Ez is fel fog ébredni, a család, a zajt az alvás ideje. ?STABILITÁS : A zsanér lehet szilárdan rögzítse a wc fedelét, a wc-mozgás nélkül. ?LEVEHETŐ WC-ÜLŐKE : Az ülőke ez a modell lehet gyorsan pedíg telepítve, ami egyszerű, gyors. ?100% ELÉGEDETTSÉG GARANCIA : Ha bármilyen kérdése van, akkor forduljon hozzánk bármikor, mi fog szolgálni, hogy a nap 24 órájában.Köszönöm, hogy te döntésed!. ?MAGAS MINŐSÉGŰ KARBAMID-FORMALDEHID BORÍTÓ : Utánozták kerámia szerkezetű, sima, finom, karcolás-ellenálló, nem könnyű sárgák, tűzgátló, tartós. ?PUHA KÖZEL WC-ÜLŐKE : Az ülőke, wc ülőke lehet zárni, lassan, csendesen, amely nem mert hangosan becsapta vagy kézzel odakapott.Ez is fel fog ébredni, a család, a zajt az alvás ideje. ?STABILITÁS : A zsanér lehet szilárdan rögzítse a wc fedelét, a wc-mozgás nélkül. ?LEVEHETŐ WC-ÜLŐKE : Az ülőke ez a modell lehet gyorsan pedíg telepítve, ami egyszerű, gyors. ?100% ELÉGEDETTSÉG GARANCIA : Ha bármilyen kérdése van, akkor forduljon hozzánk bármikor, mi fog szolgálni, hogy a nap 24 órájában.Köszönöm, hogy te döntésed!. A wc fedelét, majd wc-ülőke lehet zárni, lassan, csendesen, amely nem mert hangosan becsapta vagy kézzel odakapott.Ez is fel fog ébredni, a család, a zajt az alvás ideje. Karbamid-formaldehid anyag, szilárd szerkezetű hozzáadott súly az erő, a tartósság. Gyorsan, könnyen eltávolítja a tisztítás vagy csere.?Műszaki adatok : Név : Wc seat Type : Square Color : white Material : karbamid-formaldehid resin Description : Egy-kattintson a gyors kiadás, lassíts mute Size : hossza 42-48cm/16.89 az, magasság 35.97 in Mounting lyuk távolság : 14-18 cm/5.08-ben?A Csomag Tartalmazza : 1 X Wc Ülőke?Tippek : 1.Az oka, hogy különböző felvételi eszközök, lehet, hogy a kis kromatikus aberráció, ami nem egy minőségi probléma, kérjük, tanulmányozza a tényleges terméket.

A javaslat jellemzői

Name:
Toilet seat
Type:
Square
Color:
white
Material:
urea-formaldehyde resin
Description:
One-click quick release, slow down mute
Size:
length 42-48cm/16.53-18.89in, width 35.5cm/13.97in
Mounting hole distance:
14-18cm/5.51-7.08in
?Package Includes:
1 × Toilet Seat:
?Tips:
1.Due to different shooting tools, there may be slight chromatic aberration, which is not a quality problem, please refer to the actual product.:
2.Due to manual measurement, the error is 1-2cm, please refer to the actual product, please understand. Delivery time is about 10-25 days. :

Vevők, ahogy választanak