ZCX Kisállat Macska Játék Szélmalom Forog Lemezjátszó Interaktív Csiklandozás Masszázs Oktatási Játék, Világító Labda Javítani IQ Tiszta
Megújítva

ZCX Kisállat Macska Játék Szélmalom Forog Lemezjátszó Interaktív Csiklandozás Masszázs Oktatási Játék, Világító Labda Javítani IQ Tiszta

HUF 2.33

Rendelhető

A biztonságos, puha anyag : A macska játékok készült, környezetbarát, puha szilikonArra törekszünk, hogy az ön számára a legjobb termékeket a lehető legjobb felhasználói élmény.Csökkenti a macskák szorongás-a macskák csökkentheti a macskák szorongás elforgatásával a szélmalom.Többszörös felhasználás-két átlátszó kukák a kör alakú lapátok a szélmalom, ahol a fény labdák, harangok, menta golyókat lehet helyezni, hogy vonzza a macskákat.Amikor a szélmalom mozog kissé, majd forgassa el úgy, hogy a macska szereti, hogy nem engedi a mancsát, s haj, arc súrlódás eszköz a közepén.A biztonságos, puha anyag : A macska játékok készült, környezetbarát, puha szilikon.Arra törekszünk, hogy az ön számára a legjobb termékeket a lehető legjobb felhasználói élmény.Csökkenti a macskák szorongás-a macskák csökkentheti a macskák szorongás elforgatásával a szélmalom.Többszörös felhasználás-két átlátszó kukák a kör alakú lapátok a szélmalom, ahol a fény labdák, harangok, menta golyókat lehet helyezni, hogy vonzza a macskákat.Amikor a szélmalom mozog kissé, majd forgassa el úgy, hogy a macska szereti, hogy nem engedi a mancsát, s haj, arc súrlódás eszköz a közepén.A biztonságos, puha anyag : A macska játékok készült, környezetbarát, puha szilikon.Arra törekszünk, hogy az ön számára a legjobb termékeket a lehető legjobb felhasználói élmény.Csökkenti a macskák szorongás-a macskák csökkentheti a macskák szorongás elforgatásával a szélmalom.Többszörös felhasználás-két átlátszó kukák a kör alakú lapátok a szélmalom, ahol a fény labdák, harangok, menta golyókat lehet helyezni, hogy vonzza a macskákat.Amikor a szélmalom mozog kissé, majd forgassa el úgy, hogy a macska szereti, hogy nem engedi a mancsát, s haj, arc súrlódás eszköz a közepén.tulajdonságok : Típus : Szélmalom Macskák Toy Material : TPRProduct szín : kék, yellow Product méret : 15.9 cmpackage : 1 *Macska játékok Megjegyzések : 1. Kérem, engedje meg, 1-3cm mérési eltérés miatt kézi mérés. Mivel a különböző monitor fény hatása, a tényleges színe a tétel, talán kicsit más a színe mutatta a képeket.

A javaslat jellemzői

Type:
Windmill Cats Toy
Material:
TPR
Product color:
blue and yellow
Product size:
about 15.8x7.4x6.9 cm
package:
1 *Cats toys :
Notes:
1. Please allow 1-3cm measuring deviation due to manual measurement.:
2. Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you!:
Note:
*Due to the difference between different monitors, the pictures may not reflect the actual color of the item.:
*Compare the detail sizes with yours, please allow 1-3cm error, due to manual measurement. Thanks for your understandings. :

Vevők, ahogy választanak