Macska Tálak Ferde Felvetett Etetés Tál-Állvány, Kerámia Macska Étel a Tálban Macska, Víz, Tál macskáknak Kiskutya (Sárga)
Megújítva

Macska Tálak Ferde Felvetett Etetés Tál-Állvány, Kerámia Macska Étel a Tálban Macska, Víz, Tál macskáknak Kiskutya (Sárga)

HUF 2.33

Rendelhető

[Egyedi Design] A macska tál állni célja az alakja egy macska fejét, ami nagyon aranyos, divatos, szín hozzáadása a haza konyhai dekoráció [Csúszásmentes] A négy láb alap a felvetett macska tál tartalmaz egy csúszásmentes tervezés hozzá a stabilitás, így nehéz a macskák ütni a tálat, majd tartani a hazai tiszta. [Kerámia Tál] A macska étel készült élelmiszer minőségű kerámia, ami egészségesebb, macskák részére.Mosogatógép, mikrohullámú biztonságos, így könnyebb tisztítani, majd mentse az időt, energiát. [Biztonságos Anyag] Macska tál állni készült prémium PP anyagból, finom csiszolás, nem burr, nem karcolja meg a pet szája, nem fog a pet fekete álla. [Kényelmes Dőlésszög] Macska tál étel van egy bizonyos dőlésszög, hogy csökkentse a terheket a macskák nyakában, amely elősegíti, hogy a nyelés, illetve az emésztést, valamint megakadályozza, hogy az étel reflux, hányás. [Egyedi Design] A macska tál állni célja az alakja egy macska fejét, ami nagyon aranyos, divatos, szín hozzáadása a haza konyhai dekoráció. [Csúszásmentes] A négy láb alap a felvetett macska tál tartalmaz egy csúszásmentes tervezés hozzá a stabilitás, így nehéz a macskák ütni a tálat, majd tartani a hazai tiszta. [Kerámia Tál] A macska étel készült élelmiszer minőségű kerámia, ami egészségesebb, macskák részére.Mosogatógép, mikrohullámú biztonságos, így könnyebb tisztítani, majd mentse az időt, energiát. [Biztonságos Anyag] Macska tál állni készült prémium PP anyagból, finom csiszolás, nem burr, nem karcolja meg a pet szája, nem fog a pet fekete álla. [Kényelmes Dőlésszög] Macska tál étel van egy bizonyos dőlésszög, hogy csökkentse a terheket a macskák nyakában, amely elősegíti, hogy a nyelés, illetve az emésztést, valamint megakadályozza, hogy az étel reflux, hányás. [Kerámia Tál] A macska étel készült élelmiszer minőségű kerámia, ami egészségesebb, macskák részére.Mosogatógép, mikrohullámú biztonságos, így könnyebb tisztítani, majd mentse az időt, energiát. [Csúszásmentes] A négy láb alap a felvetett macska tál tartalmaz egy csúszásmentes tervezés hozzá a stabilitás, így nehéz a macskák ütni a tálat, majd tartani a hazai tiszta.

A javaslat jellemzői

Item Type:
Cat Bowl
Material:
PP, Ceramic
Ceramic Bowl Diameter:
Approx. 10cm / 3.9in
Plastic Stand Size:
Approx. 13 x 8.2cm / 5.1 x 3.2in
Package List:
1 x Cat Bowl:
1 x Plastic Stand:
2 x Anti Slip Sticker:
Note:
Manual measurement, please allow some errors.:

Vevők, ahogy választanak